OVO su 3 bračna savjeta koje nikako i nikada ne smijete da POSLUŠATE…

Onog trenutka kad kažete sudbonosno “da” svom partneru niste vi osigurli sreću do kraja života. Brak zahteva mngoo truda i ulaganja.

Ponekad napori i kompromisi koje ulažemo funkcionišu, ponekad ne, a u trenucima kada nije sve idealno vrlo često dobijemo bezbroj saveta i predloga kako da popravimo stvari.

Međutim, iako su ti saveti obično dobronamerni, neke je ipak bolje da zanemarimo. U nastavku donosimo 3 saveta za “srećan” brak koja nikada ne bi trebalo da poslušate.

U redu je ako nema “odnosa”: Nedelju ili dve, pa i mesec dana bez “odnosa”, naravno, ne mora da znači da u vašem braku postoje problemi, ali “odnos” je vrlo bitan deo odnosa supružnika. Ako izostaje neko vreme – to verovatno nešto znači i problem definitivno postoji.

Ako vaš ljubavni život više gotovo da i ne postoji vreme je za razgovor sa suprugom kako biste zajedno došli do odgovara na pitanje šta se dešava i kako da prevaziđete problem. U suprotnom, vaš problem može postati sve ozbiljniji – a posledica može biti i emocionalno udaljavanje.

Učinite svaki zajednički trenutak posebnim: Drugim rečima, kad god ste zajedno napravite nešto posebno, organizujte večeru uz sveće, isplanirajte beg za vikend.

Pitanje je – da li želite da stalno budete pod pritiskom da morate da napravite nešto čarobno i za pamćenje? Iako mali beg može biti sušer, i vaša svakodnevica nije loša. “Bacite” se na zajedničko čišćenje kuće ili prošetajte psa.

Roditeljstvo će rešiti sve probleme: Ovaj savet ljudi često daju kada u nečijem braku krene loše razdoblje, međutim, ovo je jedan od saveta koje nikako ne smete da poslušate!

Ako vaš suprug i vi prolazite kroz loše razdoblje, mnogo se svađate i udaljavate se, dete će možda rešiti vaše probleme na kratak period, ali kada vas novina i uzbuđenje oko prinove prođe – isplivaće problemi koji su vas mučili pre deteta.

Takođe, doći će novi problemi, jer roditeljstvo ume da bude stresno. Tako da, pre nego što odlučite da osnujete porodicu – prvo rešite svoj odnos.

Izvor: zadovoljna.hr, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!