OVO MORATE DA ISPROBATE; Divlje i lude poze za koje još niste čuli

Uvjek je zanimljivo istraživati i isprobavati nove poze, ali i vrlo uzbudljivo.

Stoga vam predstavljamo nekoliko zanimljivih i pomalo ludih poza koje vjerovatno još niste isprobali. Dobro ih proučite, a potom krenite u akciju!

MUĆKALICA: Od ove poze biste mogli da imate grčeve u vratu, ali i žestoke o***zme pa vrijedi rizikovati. Ovaj položaj muškarcu omogućava dublju pen-etraciju kojom ženi može da priušti nevjerovatan osjećaj ispunjenja. Samo ga upozorite da bude oprezan kako vam gornji dio tijela ne bi bio previše opterećen.

X-POZA: RIJeč je o pozi koja zahtjeva polagane i intimne pokrete. Lezite na leđa, a vaš partner neka sjedne nasuprot vas i neka prebaci noge preko vaših u obliku X (kao na slici). Uhvatite ga za ruke i pomozite mu da što dublje penetrira u vas.

DEJVID KOPERFILD: Sva čarolija ove poze krije se u jastuku koji se nalazi na strateškom mjestu, ispod zadnjice. Vaša karlica je tako podignuta, pa partner može da vam pruži or-alno zadovoljstvo na najbolji mogući način.

PERECA: Iako možete da koristite hranu za vrijeme predigre kako biste se dodatno uzbudili, to nije ono o čemu je ovde riječ. Muškarac neka klekne pred vas, a vi mu jednu nogu obmotajte oko struka, a druga neka bude ispod njegove zadnjice. To će mu omogućiti duboku i snažnu pen-etraciju, ali pod ovakvim uglom osjećaj je potpuno drugačiji i mnogo uzbudljiviji.

PAUK: Ova poza je nalik raku koji hoda, ali na naj***i mogući način. Vaša karlica treba da bude lagano podignuta dok su noge savijene u koljenima sa strane njegovog tijela. Kod ove poze oba partnera imaju kontrolu, pa se lako možete kretati naprijed-nazad i uživati u zadovoljavajućem ritmu.

IZMJENJENA KAŠIKA: Ako volite pozu kašike, voljećete i ovu. Umjesto da oboje ležite na boku, kod ove poze žena je na leđima a muškarac joj se nalazi između nogu, na način da mu je tijelo pozicionirano pod uglom od 90 stepeni. Kod ove poze muškarac ima potpunu kontrolu i savršen pogled na vaše tijelo, naročito na lice, pa tako može da posmatra vaš izraz dok vas zadovoljava.

SNJEŽNI ANĐEO: Nemojte dozvoliti da vas ime ove poze zavara jer jednom kad je isprobate osjećaćete se vrlo nestašno. U osnovi je riječ o misionarskoj pozi, ali u malo izvrnutom obliku. Lezite na leđa – a muškarac na vas, ali tako da mu je pogled uperen prema vašim stopalima (vidi sliku).

Rukama možete da koristite njegovu zadnjicu kako biste kontrolisali dubinu penetracije. Na taj način ćete osjetiti jednu posebnu vrstu trenja kakvu dosad još niste isprobali.

STOJEĆE TAČKE: Za početak jedno upozorenje: ova poza nije za početnike! Pomalo je slična “dog-gy” pozi, ali s još boljim beneficijama. Za početak možete da sjednete u klasični joga položaj a partner neka vam zgrabi noge i obmota ih oko struka. U ovakvom položaju nećete moći dugo da ostanete, ali definitivno je riječ o iskustvu koje ćete pamtiti.

NA LOPTI ZA PILATES: Poza je slična obrnutoj kaubojki samo što oboje pokušavate da održite ravnotežu dok ste na lopti. S obzirom na to da se žena nalazi na muškarcu, ona ima kontrolu pokreta i nadzire brzinu i dubinu penetracije.

VODOPAD: Vrlo zanimljiva poza kod koje muškarac visi s ivice kreveta, a glava mu je na podu, dok žena sjedi na njemu i u potpunosti nadzire cijelu situaciju, piše žena.hr.

error: Sadržaj je zaštićen !!