OVO JE NJIHOVO VRIJEME; 3 horoskopska znaka koje očekuje VELIKI USPJEH…

Do 20. maja u sezoni vladavine Bika, ove horoskopske znake očekuje izuzetno lijep period.

BIK: Sunce u vašem znaku donosi lijepe prilike, a Merkur je u spoju sa Suncem, što vam daje energiju da se posvetite ispunjenju ljubavnih želja. Početkom maja, Merkur i Venera ulaze u Blizance i pomoći će vam da rješite probleme koje odlažete, ali i da šarmirate osobu o kojoj već duže vrijeme razmišljate.

STRIJELAC: Povoljan ljubavni period je pred vama. Iako vam je naglašen avanturistički duh, u ovom periodu ćete oprezno ući u novu vezu. Ipak, Mlad Mjesec u Biku pomaže da se oslobodite ovih blokada i počeće novi ciklus ljubavi. Otpustite stara uvjerenja i krenite u romantičnu avanturu.

DJEVICA: Povoljne promjene na poslu će vas podstaći da razmislite u kom pravcu će ići karijera. Prije nego što donesete bitne poslovne odluke, porazgovarajte sa ljudima kojima vjerujete i razmislite da li su one u skladu sa vašim ciljevima. Dobre vijesti vam stižu sredinom maja, kada Jupiter tranzitira u Ribe.

ZA OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK k ništa nije nemoguće:

Ovaj znak ne može nikome ništa da odbije jer ne vjeruje u riječ ne. Pripadnici ovog znaka iskreno misle da sve što je potrebno može da se uradi i da će biti učinjeno. Kod njih je poenta u radu, a ne u pričama i filozofiranju. On rijetko smatra da je nešto nemoguće. To je Rak, pie krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!