“OVO je najsretniji dan za svaki kineski horoskopski ZNAK” – “Saznajte” koji je vaš…

Još veća sreća biće ako ste se rodili tih dana – ali čak i da niste, oni su za vas još uvek najsrećniji dani u mesecu.

Pacov – 4, 13, 30.: U kineskoj astrologiji godina kad ste se rodili diktira vaš znak, a ne mesec. Međutim, određeni dani u mesecu za svaki znak su posebno značajni – mogli bi da budu najbolji dan za, recimo, sastanak s nekim posebnim ili ulaganja. Za Pacove su najuspešniji 4, 13. i 30. dan svakog meseca.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Bivo – 13, 27.: Ljudi rođeni u znaku Bivola izuzetno su marljivi i žele da reše neki problem, objašnjava stručnjak za kinesku astrologiju i majstorica tai-chija, Šeron Smit. U ova dva dana njihova snažna priroda privući će neke dobre stvari i visoko poštovanje.

Tigar – 4, 16, 27.: Tigrovi su samouvereni, hrabri i ne boje se izazova. Njihovi kvaliteti zajedno stvaraju još veće šanse za uspeh i bogatstvo ovih dana u mesecu.

Zec – 26, 27, 29.: S tri srećna dana svakog meseca, Zec dobija dodatne šanse za sreću. Zahvaljujući sposobnosti da se povežu s drugim ljudima, ovih dana razvijaće više porodične, prijateljske i romantične odnose.

Zmaj – 1, 16.: Pretenciozan i nadahnjujuć, ovaj znak može da “nanjuši” nešto dramatično. “Zmajevi mogu da zaslepe druge i budu vrlo kreativni”, kaže Smit. U kineskoj kulturi i legendama zmajevi su veoma cenjena stvorenja, a srećnih dana će im se pružiti prilika za napredovanje u profesionalnom životu.

Zmija – 1, 23.: Asocijalna Zmija može da iskoristi ove povoljne dane za razvoj ličnih odnosa. Poznato je da one vole da “žive po svojim pravilima” – objašnjava Smit.

Ova dva dana nudiće im priliku za rast i korak u središte pažnje kako bi iskusili onu pozitivnost i optimizam koji im često nedostaju.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Konj – 5, 20.: Konji su stvorenja koja su igrala ogromnu ulogu u razvoju čovečanstva i njegovom napretku. Povezani su s elementom vatre, tako da mogu da budu vrlo živahni i izdržljivi. Zato će njihov naporan rad i snaga biti prepoznati baš u ovim danima.

Koza – 7, 30.: Ovih dana će se nežni i ljubazni pripadnici ovog znaka naći u još dubljem skladu sa svetom koji ih okružuje. Njihovi odnosi će procvetati, a njihovo dostojanstvo će prihvatiti i drugi.

Majmun – 4, 14.: Majmuni mogu da budu raspoloženi, ekscentrični i zabavni. Majmun će poremetiti neki ustaljeni poredak pokrećući stvari koje stoje. Srećnih dana sve će se složiti na poslu i društvenom životu, a dodatni je plus što će postati centar pažnje.

Petao – 4, 26.: Kao i Zmaj, Petao je vatren i nezavisan. On je pratitelj trendova koji će u svojim srećnim danima doživeti uspeh u poslu i iskusiti lakoću življenja.

Pas – 7, 28.: “Psi su topli, povezuju se lako s ljudima”, kaže Smit. Psi žele da budu s drugima kako bi im pomogli da se povežu sa svojom unutršnjom ljudskošću. Ovih dana Psi će imati više sreće u društvenom životu.

Svinja – 17, 24.: Pametne i hrabre, Svinje će tih dana dobiti dodatno priznanje zbog svoje sklonosti da budu ugledni i profesionalni. Imaće veće šanse za napredovanje ili neki drugi uspeh u poslu.

error: Sadržaj je zaštićen !!