“OVIM znakovima stiže novac do 25. februara – a jedan bi trebao da uplati loto”…

Ušli smo u sezonu Riba, pa će određeni znakovi itekako profitirati od ovog perioda. Ukoliko se pitate ko će imati novac do 25. februara, to su znakovi među kojima su Ribe, Ovnovi, Vodolije i Rakovi.

Rak: Sunce u Ribama donosi vam poboljšanje finansijske situacije. Ovo je odličan period za zaradu posredstvom inostranstva ili možda neke inostrane firme. Uvidećete da je finansijska situacija mnogo bolja nego prethodnih nedelja.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ribe: Osim Jupitera, i Venera je 20. februara ušla u vaše drugo polje novca, tako da pare stižu. Osim para, neko će vas obradovati vrednim poklonom. Mars u Blizancima ukazuje da ćete imati troškove zbog stana.

Ovan: Vi ste jedan od znakova koji je u najboljoj poziciji jer je sreća na vašoj strani. Osim Jupitera, i Venera je ušla u vaše znak, tako da donosi finansijsku stabilnost. Novac će se zbog toga lepiti za vas, tako da očekujte poboljšanje. Obavezno igrajte igre na sreću.

Vodolija: Naglašeno polje Riba ukazuje da ne morate da brinete o novcu u narednim danima. Imaćete priliku da zaradite novac na osnovu više projekata koje ćete raditi. Ovo je odlična prilika za zaradu na osnovu honorarnog posla.

error: Sadržaj je zaštićen !!