OVIM znakovima februar će biti ZLATAN – a jednom će posebno biti ispunjena ljubavna ŽELJA…

Februar mesec jepočeo i biće veoma povoljan za neke horoskopske znakove.

Prva polovina meseca biće dinamična, dok će dani nakon 19. februara, kada Sunce uđe u Ribe biti nešto mirniji. U nastavku teksta pogledajte koje sve horoskopske znakove očekuju promene.

ŠKOPRIJE: Iako im vladavina Vodolije ne prija uopše, Škorpije će doživeti drastične promene u odnosu na ostale znakove.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Pripremite se, Škorpije koje nisu u vezi, ovog meseca će ući u ozbiljnu, odnosno, upoznaće dugo očekivanu ljubav. Njihov poslovni život obeležiće promene, a neke će početi da dobro zarađuju od dodatnog posla.

OVAN: Ostvariće im se mnoge ljubavne želje. Naklonjena Venera donosi im nove romantične prilike, pa je ovo mesec u kojem bi usamljene duše mogle da se zaljube. Zauzete Ovnove očekuje preporod u vezi. Poslovne prilike tek od druge polovine meseca.

VODOLIJA: Pred njima je uzbudljiv mesec. Prvi deo februara sjajan je za ostvarenje poslovnih ciljeva i dugoročnih ambicija. Novčana situacija će se poboljšati.

Iako će Vodolije da troše novac, uspeće nešto i da uštede. Dani nakon 20. kao stvoreni za provod. Česti izlasci i druženja doneće mnogo uzbuđenja u njihov život – a usamljene Vodolije će upoznati nekog.

Izvor: index.hr/superžena, prenosi: prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!