OVIM znacima kapljaće pare kao kiša u julu – Neće vjerovati kakva ih sreća SNAŠLA…

Neki će dobiti novac koji već dugo čekaju – dok je kod drugih zvezda novca zasijala na polju koje ima veze sa igrama na sreću.

Svetski numerolozi tvrde da će ovo leto za pripadnike pojedinih znakova Zodijaka biti u znaku novčanog dobitka. Proverite da li se nalazite među srećnicima i šta je to što biste eventualno mogli da očekujete – ako ste pripadnik neka od ova četiri horoskopska znaka:

VODOLIJA: Iako je Saturn retrogradan, pa plaćate zaostala dugovanja, Venera u petom polju vam donosi priliku da ostvarite dobitak na igrama na sreću. To je zanimljiv period u kojem na osnovu igre možete da dobijete nešto – pa ne bi bilo loše da okušate svoju sreću.

DJEVICA: Venera u Blizancima donosi vam veliku zaradu kroz posao. To je ujedno i prilika da dobijete povišicu ili pre bolje plaćen posao. Osoba koja je drugačijeg temperamenta nego vi može da vam ponudi saradnju koja će vam biti odskočna daska u karijeri.

RAK: Sunce u vašem znaku donosi veći novac. Pošto je u aspektu sa Neptunom, imate potrebu puno da trošite, ali ćete dovoljno i zarađivati. U idealnoj ste poziciji da zahtevate povišicu. Čuvajte se džeparoša, jer Sunce u aspektu sa Neptunom može da vam donese nestanak novca.

BIK: Mars se bliži ka vašem znaku, a dok čekate 6. jul, Venera je već ušla u vaše drugo polje, pa vam je sva energija fokusirana na novac.

Ovo je period u kojem će se novac lepiti za vas, a idealna je prilika da zaradite nešto više. Kako su Blizanci dupli znak, nije isključeno da ćete primiti novac iz dva izvora finansiranja, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!