“OVIM horoskopskim znakovima glava je uvijek u OBLACIMA” – Smušeni su i zaboravni…

Da li ste se ikada zapitali zašto je nekim ljudima glava uvek u oblacima? Možete da im govorite nešto važno, očekujući da obrate pažnju – ali oni i dalje neće imati pojma šta se dešava.

Verovatno se pitate obraćaju li uopšte pažnju na vas i na ono što se događa oko njih. U astrologiji se ovi znakovi smatraju najviše smušenima.

RIBE: Ribe su odvojene od stvarnosti i izgubljene u svojim osećanjima. Kad su u pitanju praktične stvari, potpuno su pogubljene.

Verovatno će zaboraviti na važne rokove ili propustiti rođendane svojih prijatelja, a za njih nije čudno ni da uđu u pogrešan autobus ili ne odu na posao, jer su zaboravile koji je dan. Previše su zaokupljene sanjarenjem da bi se bavile dosadnim, svakodnevnim stvarima.

BLIZANCI: Blizanci mogu da budu nemarni i rastreseni, jer im je glava u svakom trenutku prepuna različitih misli i ideja.

Kada moraju nešto da obave, često završe na potpuno drugom mestu jer ih putem nešto omete, pa zaborave gde je trebalo da odu i šta je trebalo da naprave. Prilagodljivi su i brzo uče nove stvari, ali nikada ne mogu da se fokusiraju dovoljno dugo na jednu stvar.

VODOLIJA: Vodolije ne mare za male detalje iz svakodnevnog života. Oni gledaju širu sliku i ne zamaraju se nebitnim stvarima.

Na primer, kada svi u njihovom krugu prijatelja prepričavaju najnovije tračeve o slavnima, Vodolije nemaju pojma o tome šta se dešava. Oni jednostavno ne misle da su takve stvari vredne njihove pažnje.

STRIJELAC: Strelac je znak kom je glava uvek u oblacima. Ovi ljudi stalno maštaju o svojoj sledećoj avanturi. Njihove su misli uvek usmerene na budućnost, pa ne obraćaju pažnju na ono što se oko njih dešava.

Redovno zaboravljaju na obaveze, krše rokove i ne ispunjavaju obećanja zato što ne pamte stvari koje im nisu zanimljive.

Izvor: index.hr, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!