“OVIM horoskopskim znakovima do kraja sedmice prijeti prekid velike LJUBAVI” – Prekidaju se dugogodišnje VEZE…

Za ova četiri horoskopska znaka istina će isplivati na površinu. Pustite ono što će se dogoditi i prepustite se talasu jasnoće. Mogućnosti i nove ideje odjednom kao da dolaze niotkuda. Naučite da slušate sebe i svoju intuiciju.

Blizanci: Za Blizance je uvek najvažnije da veruju sebi. Sve možete racionalizovati i videti obe strane izbora, ali uvek postoji jedna konačna istina. Da biste ove nedelje prihvatili sve odluke koje ste želeli da donesete, prvo treba da odreditite svoju konačnu istinu.

Vaš znak podrazumeva dualnost, zbog čega često možete imati poteškoća u donošenju odluke ili čak verovanju u ono što ste odlučili. Ove nedelje jačaju mnoge sklonosti prema prekidu određene veze. Samo zato što ste mislili da će veza trajati zauvek ne znači da je tako i suđeno.

Samo zato što se tada činilo kao najbolji izbor ne znači da je i danas istinito. Najbolje što možete da učinite jeste da shvatite šta želite i odakle dolaze svi ti osećaji.

Možda vam pažnju ometa veća briga za karijeru ili prijatelje, ali postoji razlog. Umesto da jednostavno pokušavate da pobegnete od odlučivanja, dajte sebi vremena i prostora da shvatite šta vam se događa.

Na taj način možete zaista da verujete da će vam izbor koji napravite pomoći da dođete do tog višeg nivoa isceljenja i odnosa koji vas više ispunjava.

Jarac: Najgora stvar koju možete da učinite jeste da zadržavate vezu samo zato što se proces koji je pred vama čini zastrašujućim. Ali ove nedelje Jarčevi će manje brinuti o nepoznanicama koje postoje, a više o tome kako početi da rastavljate vezu koja je postala više teret nego radost.

Usresredili ste se na druga područja života, poput karijere, dok ste se tiho nadali da će se druge stvari rešiti same od sebe. Međutim, jedino što pomaže jeste veća emocionalna ranjivost, što ponekad može biti teško, pogotovo ako ne vidite jasan put napred.

Ta veza vas nikada nije toliko ispunjavala, ali ipak možete da iskoristite tu priliku i pokazati se što ranjivijima. Iskrenost i transparentnost uvek se traže u ljubavi. Romantične stvari razlikuju se od bilo kog drugog područja života jer ne možete lako definisati uspeh.

Zbog toga su osećaji važni, i dok partner može slobodnije da razgovara o svojima, odvojte vrijeme da zaronite u svoje, jer će vam to pomoći sada i u svim budućim vezama. Vaši osećaji nisu neprijatelj, ali njihovo ignorisanje jeste.

Bik: Ponekad se čini da nema kraja transformaciji koja se može dogoditi u životu dok neprekidno ljuštite svaki sloj otkrivajući novu istinu koje pre niste bili svesni.

Nalazite se u fazi nove izgradnje onoga što je već demonstrirano. Važan deo onoga kroz što ste se kretali upravlja vašom sudbinom i životom koji vam je namenjen.

U nadolazećoj nedelji moglo bi da bude vreme za ozbiljnije razmišljanje o tome hoće li veza u kojoj ste sada zaista dovesti do života za koji osećate da vam je suđen.

Kao nekome ko žudi za udobnošću i stabilnošću, može biti zastrašujuće imati neke ozbiljne udarne talase kroz život koji utiču na vas i neizbežno dovode do promena.

Promena je uvek zastrašujuća za Bikove jer volite sigurnost držeći stvari istima. Ipak, ni to često ne vodi do sreće ili ispunjenja. Ove nedelje morate da verujete svom unutrašnjem znanju i onome što znate da zaslužujete. Toliko ste daleko otišli kada je reč o osećaju sigurnosti u sebe i to ne samo u svom odnosu.

Izgradili ste samopouzdanje i sada samo možete da preduzmete one poslednje korake da se uozbiljite oko onoga što želite i, naravno, što ćete morati da učinite da to stvorite.

Ribe: Ne možete, a da ne vidite najbolji mogući ishod i energiju unutar svoje veze ili partnera, ali to često dovodi do toga da nosite ružičaste naočare i ignorišete istinu, posebno o vezi koja nije u skladu s vašim željama. Još možete da prigrlite svoju sanjarsku prirodu, ali ona dolazi s dozom stvarnosti.

To se možda čini kao nagla promena jer ne možete da zanemarite ono što ste pre imali. Ne možete da previdite te emocije ili kako se osećate zbog vaše veze – više ispražnjeno nego ispunjeno. Neusklađena veza može biti iscrpljujuća, zato vam predstoji velika provera stvarnosti.

Možda ćete se osećati zatečenim tom iznenadnom spoznajom ili novim razumevanjem, ali ovog puta to nećete izbeći. Umesto toga, čak i ako je ljubav još tu, morate biti iskreni o tome šta vam partner zaista donosi u odnosu na ono što vam istinski treba.

U redu je osećati se kao da morate da prekinete jednostavno zato što su vaše potrebe nezadovoljene. U redu je dopustiti da to bude dovoljan razlog da krenete napred. Ribe, uzmite ljubav koju ste usmeravali prema njima i preusmerite je prema sebi.

Piše: Espreso/YourTango.

error: Sadržaj je zaštićen !!