“OVIH pet horoskopskih znakova će najprije prevariti PARTNERA” – Najskloniji su PRELJUBI, tvrde astrolozi…

Oni su skloni su “prevarama” i skrivanju. Ističu se u varanju i skrivanju zabranjene veze od trenutnih partnera. Postoje neki koji ne samo da varaju, već i paze da ne budu uhvaćeni kako bi mogli nastaviti varati.

BLIZANCI: Blizanci su najskloniji “prevari” svog partnera jer su društveni znak.

Izvana deluju iskreno, nevino i ugodno, ali iznutra mogu izdati partnera, pa čak i prikriti istinu kako bi održali jaku vezu s drugim partnerom. Ovaj znak sklon je varanju jer mu veze brzo dosade i uvek traži nešto uzbudljivo.

STRIJELAC: Dugoročno razmišljanje o vezi s nekim protivi se svemu u šta oni veruju, jer ovaj znak govori o željama u pogledu uživanja u životu i ne shvataju ga preozbiljno.

Strelac se ne obvezuje brzo i skloni su da “prevare” nekoliko partnera, a ponekad čak uspevaju i da prikriju neveru od partnera. Žele zadržati sve, i stoga veruju u kontrolu sopstvenih poslova jer se boje da će nešto izgubiti, piše Pinkvilla.

OVAN: Donosi brze odluke i najverojatnije će napustiti privrženu vezu zbog kratke afere. Ponekad će ići toliko daleko da će prikriti vezu od trenutnog partnera. Mogu delovati u skladu s onim što im se u tom trenutku čini ispravnim.

VAGA: Vaga često lovi aferu kada stvari u trenutnom odnosu izmaknu kontroli. Varaju partnera i pokrivaju svoju nezakonitu vezu. Izabraće da sakrije aferu radije nego se da se upušta u rasprave jer ne želi da narušit postojeću vezu.

ŠKORPIJA: Pa i ako nikada ne postoji dobar razlog za “prevaru”, tipična lojalna i posvećena Škorpija će to učiniti zbog velike emocionalne udaljenosti od partnera.

Varali bi i prikrivali “preljubu” jer ne žele da uvrede partnera. Imaju sposobnost da sakriju tragove jer su vrlo tajanstveni i mogu to činiti vrlo efikasno, a da ne budu uhvaćeni.

Piše: krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!