“OVIH 5 horoskopskih znakova bi moglo da bude ZAPROŠENO do kraja godine” – Da li ste među NJIMA…

Mnogi parovi će se odlučiti na značajan korak u vezi, a zvezde su posebne naklonjene određenim horoskopskim znakovima. U nastavku teksta saznajte ko bi sve mogao da se veri do kraja godine.

Strelac: Avanturistički i slobodoumni Strelčevi veriće se samo ako se osećaju srećno i stabilno u vezi. Oni su poznati po svojoj hrabrosti i spremnosti na rizik, pa neće oklevati u svojoj odluci.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Rak: Romantični Rakovi imaju šanse da se zaruče ove godine. Oni su vrlo emotivni i povezuju se s partnerom na dubokoj razini, što može da ih motiviše da se odluče na korak napred u vezi.

Devica: Precizne i organizovane Device planiraju prosidbu unapred i detaljno. Ako se osećaju sigurno i srećno u vezi, mogu da donesu odluku o veridbi kao logičan korak u vezi.

Vaga: Balansirane i pravedne Vage dugo donose odluku o prosidbi, ali kada se osećaju sigurno i srećno u vezi, mogu da se odluče na taj korak.

Bik: Ovaj zemljani znak voli stabilnost i sigurnost u vezi, pa ako je već neko vreme u vezi neko v, može biti sklon prosidbi. Također, Bikovi su poznati po svojoj odlučnosti i tvrdoglavosti – pa neće odustati od svog cilja.

Izvor: index.hr, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!