OVI znakovi mogli bi se do kraja godine “žestoko” OPARITI – “Provjerite da li je vaš znak taj magnet za NOVAC”…

U nastavku proverite da li je vaš znak među onima koji će pare “brati na drvetu”.

VODOLIJA: Znak koji povremeno ima osećaj da su mu sve lađe potonule, osetiće veliko olakšanje uz uticaj Jupitera iz drugog polja. To znači da je 2022. godina sigurnija za novac nego što vam je možda bila prethodna. Imaćete sigurna primanja i to će vam doneti veliko olakšanje.

ŠKORPIJA: Vi ste jedan od znakova koji će se posebno iznenaditi u Novoj godini jer vam je sve krneulo na bolje.

Jeste da vas Saturn iz Vodolije testira, ali Jupiter u Ribama ukazuje da možete da zaradite na osnovu nečega kreativnog. Za sve one Škorpije koje se bave ugostiteljstvom, naredni period itekako treba iskoristiti. Pare će se lepiti za vas.

RIBE: Jupiter, planeta sreće i blgaostanja u vašem znaku donosi prosperitet i širenje. To znači da ćete uspeti na osnovu ličnog truda da renovirate prostor u kojem živite ili doživite procvat na poslu.

To je svakako širenje delatnosti u svakom smislu. Igrajte igre na sreću jer su planete na vašoj strani.

RAK: Iako trenutno ne deluje da je godina obećavajuća, vama će lepe stvari tek početi da se dešavaju i finansijski ćete da se oporavite. Zapravo, Jupiter u devetom polju donosi vam novac iz inostranstva – pa je moguće da dobijete ponudu koja je isplativija od ove koju trenutno imate na poslu.

Piše: Blic Žena, prenosi: Prva

error: Sadržaj je zaštićen !!