OVI znakovi imaju “fobiju” od LJUBAVI…

Da, postoje osobe koje se boje ljubavi, jer je potrebno mnogo hrabrosti da se nekome otvorite i dozvolite mu da uđe u vaše srce.

Tome se još dodaje strah od odbijanja i slomljenog srca. Stoga je, prema horoskopu, vrlo teško zaljubiti se sledećim horoskopskim znakovima.

LAV: Ljudi rođeni u znaku Lava veruju samo jednoj osobi – sebi.

Premda se smatraju samouverenima i nemaju problema sa upoznavanjem novih ljudi, pripadnici ovog horoskopskog znaka često ustuknu kad osećanja uđu u igru.

Strah od zloupotrebe poverenja i slomljenog srca prevelik je, zbog čega svoju fobiju od ljubavi mogu potisnuti isključivo sa osobom koja im daje mnogo sigurnosti i pokazuje puno predanosti.

DJEVICA: Šta ako se on ili ona još uvek sastaju sa drugima? Šta ako njegovi osećaji nisu dovoljno jaki? Analitička Devica stoji sama sebi na putu prema zaljubljivanju.

U glavi odigra sve scenarije, što je nažalost sprečava da posluša svoje srce. U strahu da će se drugi poigrati sa njenim osećajima, Devica oko sebe gradi zaštitni zid koji može srušiti samo iskrena i duhovna osoba.

STRIEJLAC: Potrebno je tek malo flerta i avanturistički opušteni Strelci odmah se “ulove”. Ali, jao, odjednom postaje ozbiljno! Kad shvate da prema nekome razvijaju osećanja, pojavljuje se njihova strašna strana, a neretko sledi povlačenje.

Strelci se mogu rešiti svoje fobije od ljubavi samo ako je potencijalni partner toliko neformalan i opušten da se i sa njim oseća krajnje bezbrižno i slobodno. To Stelcu uklanja strah od veze i ne mora se bojati za svoju slobodu.

Piše: Miss7, prenosi: Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!