OVI znaci horoskopa “uvijek” se zaljubljuju u PRIJATELJE…

Kada nas neko upozna u dušu, uz njega lako razvijemo opuštenost i razumevanje. Blizak odnos među najboljim prijateljima može da preraste i u nešto više.

VODOLIJA: Prijateljstvo je jedna od najvažnijih stvari i za Vodolije. Oni se otvaraju samo nekolicini najbližih ljudi kojima mogu verovati i pokazati svoje pravo lice.

Potreban im je partner koji može s njima držati korak i prihvatiti ih takve kakvi jesu. Zbog toga se često zaljube u najboljeg prijatelja, osobu koja ih poznaje u dušu i s kojom su na istoj talasnoj dužini.

RAK: Rakovi su odani i njihova prijateljstva traju zauvek. Retko se svađaju sa svojim prijateljima i spremni su za njih sve da učine.

Budući da provode mnogo vremena s najboljim prijateljem, često se toliko zbliže da se zaljube, posebno ako neguju slične vrednosti i dele istu viziju braka i porodice.

VAGA: Vage su uvek spremne za zabavu i veselje. Uživaju u druženju i vole da izlaze. One sve rade s najboljim prijateljem i imaju mnoštvo zajedničkih uspomena.

Pričaju o svemu, zajedno putuju, izlaze i gledaju filmove, pa je samo pitanje vremena kada će se Vaga odlučiti da se skrasi s osobom s kojom se ionako odlično zabavlja.

STRIJELAC: Strelci žele nekoga ko može da ih prihvati onakvima kakvi jesu. Nije im lako zatražiti pomoć, ali pred prijateljem skidaju masku i postaju ranjivi.

Sve mu govore i niko se drugi ne zna nositi s njihovim usponima i padovima. Brak može biti pomalo zastrašujući za slobodoumne Strelce, ali ako u njega uđu s osobom koja im je najbolji prijatelj – stres će biti mnogo manji.

Izvor: 24sedam.rs, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!