OVI horoskopski znakovi vole samo jednom u ŽIVOTU…

Pojedini pripadnici horoskopa nemaju problem sa zaljubljivanjem – to im je poput disanja.

Kada se jedna veza završi, druga započne, a prethodni partner pada u zaborav. Sa druge strane, određeni znakovi zodijaka nisu u stanju da se zaljube više puta u životu. Kada se to jednom dogodi, zauvek gaje osećanja prema osobi koja im je prvobitno “ukrala srce”.

Dubina i zapremina kapaciteta za ljubav, za neke osobe je koliko dar, toliko i prokletstvo – ako ne ostanu sa onim koga zavole, teško da će kasnije (pa i godinama kasnije) uspeti da ponovo pronađu ljubav.

Ako ste rođeni u jednom od ova tri znaka (ili ih imate u podznaku), verovatno se čvrsto i trajno vezujete u ljubavi i ako ste prinuđeni na raskid, osećate se kao da gubite deo sebe i dugo ne možete da se iscelite – čak i ako sami svesno izlazite iz veze koja je toksična za vas.

Pomisao o promeni partnera, o upoznavanju i zbližavanju sa drugom osobom (ponovo), jednostavno vas užasava, mrzite to. Radije ostajete u vezi, ako baš nije nepodnošljiva, nego da tražite drugog partnera. Voleti samo jednom nije mit, nego česta pojava kod Rakova, Riba i Bikova.

RIBE: Kao i Rakovi i ovaj vodeni znak je senzitivan, emotivan i osetljiv (često preterano emotivan i preosetljiv) – kada jednom nađu osobu koju mogu da vole – Ribe žele sa njom da provedu život.

Voleće i prihvataće svog partnera sa svim njegovim slabostima i različitostima, opraštaće i istrajavaće. U njihovoj glavi, ljubav je vrlo romantična i Ribe često idealizuju partnere, pa im zato njihove očigledne mane i ne smetaju toliko.

Ali ako pogreše u izboru i ako ih voljena osoba napusti – još gore, ako uđu u brak, pa to ispadne promašaj i završi se razvodom – Ribe tuguju i ne mogu da se pomire sa tim. Za njih je to najveći životni poraz, od koga se ne oporavljaju.

Nove veze će biti površne i neće ih angažovati do kraja (Ribe ne vole da budu same) i koliko god nekog novog uspeli da zavole, tuga zbog gubitka prethodne ljubavi će u njima biti jača od nove ljubavi.

RAK: Rakovi inače važe za najvernije partnere Zodijaka, oni su vrlo osećajni i vezuju se trajno i duboko, pa će zato učiniti sve da održe vezu u kojoj se nalaze.

Njima ne nedostaje iskustvo u smislu menjanja partnera, oni su spremni da sve iskuse, dožive i podele sa jednom osobom i najsrećniji su ako ostanu sa svojom školskom ljubavi.

Ako zajedno odrastu i sazru i nastave da se grade u istom pravcu, negujući zajedničke vrednosti i težeći zajedničkim ciljevima. Kad jednom nekoga zavole, Rakovi ga uvek vole, čak i kada godinama već nemaju nikakav kontakt sa osobom koju su jednom voleli.

Vrlo teško preboljevaju i nastavljaju dalje i umeju godinama da budu sami, ne uspevajući da pronađu novu ljubav, iako svesno rade na tome, tragaju i žele da nekome pripadaju. Pa i tada, ako dožive novu ljubav, ona neće ugasiti onu staru, samo će je potisnuti u prošlost, koje će se uvek živo sećati.

BIK: Među najvernije i najpostojanije u ljubavi, ubrajaju se i Bikovi – jedni zemljani znak, među vodenim senzitivcima. Ali njima vlada Venera i oni ljubav shvataju veoma ozbiljno – ona je najvažniji deo njihovog života i potrebna im je trajna veza, brak i porodica, da bi imali lični mir.

Bikovi se ne zaljubljuju na prvi pogled i ne srljaju u vezu, ali koliko god sebi vremena dali i koliko god bili sigurni u svoj izbor na kraju, život ume da im priredi neprijatna iznenađenja – rastanci i razvodi se ukazuju kao jedina zdrava opcija i Bikovi teško to prihvataju.

Godine su im potrebne da ih provedu u samoći, da bi pronašli stabilnost u svojoj samostalnosti, a za to vreme verovatno neće rizikovati da uđu u neki površan odnos, samo da bi zadovoljili svoje senzualne apetite – koliko god delovali prizemno.

Bikovi su zapravo temeljni i preziru površne i potrošne stvari – odnose i vrednosti. Njih bi trebalo shvatiti ozbiljno, oni se ne boje vezivanja – odgovornosti, bliskosti i zajedništva.

Izvor: wannabemagazine.com, prenosi: Prva,rs

error: Sadržaj je zaštićen !!