“OVI horoskopski znakovi najteže uzvraćaju LJUBAV” – Strpljivo sa njima…

Prebrzo zaljubljivanje može biti vrlo problematično – a ovi horoskopski znakovi definitivno nemaju problem s tim. Zaljubljuju se toliko sporo i oprezno da ponekad postaju iritantni.

DJEVICA: Ovaj znak jako želi da se zaljubi, ali nešto uvek pođe po zlu. Device se teško opuste i počnu da veruju drugima – zato je za njih zaljubljivanje složen proces koji vrlo često propadne.

JARAC: Prosečni Jarac zna tačno šta želi u ljubavi i tačno kako treba da izgleda osoba u koju će se zaljubiti. Ne prihvataju ništa manje od idealnog, a jednom kad pronađu svoju idealnu osobu, vrlo brzo shvataju da i ona ima svoje mane. Zato se često odljubljuju i traže dalje.

RAK: Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz vrlo jednostavnog razloga – jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog.

Rakovi ne prihvataju polovična rešenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije biti sami, nego u vezi u kojoj nisu zaljubljeni preko ušiju.

VODOLIJA: Vodolije misle da je zaljubljivanje divna pojava – za druge. Sebe ipak više vole da vide u slobodnijoj varijanti, zato sebe čuvaju samo za velike ljubavi – a u međuvremenu uživaju u kombinacijama, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!