OVE žene uživaju u LJUBAVI: “Rođene u ovim znacima znaju da vole – ali ova 2 znaka mogu biti POGUBNA”…

Žene rođene kao ovi horoskopski znaci se značajno izdvajaju od drugih po pitanju ljubavnih odnosa.

BLIZANCI: Žene ovog horoskopskog znaka vole osećaj ulaska u novu vezu. To ih uzbuđuje. Vole da osete nervozu i osećaj privlačnosti u isto vreme. Uprkos strahu – iskreno će govoriti o svojim osećanjima.

U početku veze znaju biti nametljive u izražavanju svojih osećanja i u razmišljanju kako udovoljiti partneru. Upravo je to razlog zašto ljubavne veze znaju da im kratko traju.

VAGA: Vage su vrlo odane svojim partnerima i izbegavaju sukobe po svaku cenu. One znaju toliko da vole svoje partnere da bi im sve dale i napravile sve za njih. Na taj način zapravo izražavaju svoje divljenje.

Veruju da su nesebične pa se lako osećaju povređeno ako procene da se partner ne trudi jednako. Žene Vage vide ono najbolje u muškarcima s kojima su u vezi i često smetnu s uma da bi im mogli “slomiti srce”.

STRIJELAC: Ove žene su često bahate u svojim vezama, ali zaljube se “do ušiju” i vole svim srcem. U početku veze proživljavaju nalet strasti. One su svesne toga da će možda biti povređene i da veza neće dugo trajati, ali svejedno u nju ulaze strastveno.

Vrlo brzo postaju otvorene i ranjive s partnerom. Vrlo iskreno govore o emocijama. Vode se parolom “Bolje je voleti i izgubiti, nego nikada ne voleti”.

RIBE: One su vrlo iskrene i emotivne. Kada nekoga vole, neće igrati igrice i neće kalkulisati hoće li biti povređene. Žene rođene u ovom znaku imaju potpuno poverenje u partnera, potpuno im se otvore.

To je razlog zašto često budu povređene. Ribe su svesne tog rizika – ali smatraju da vredi onoga što proživljavaju u tom trenutku.

Piše: Espreso/Alo.

error: Sadržaj je zaštićen !!