OVE osobine posjeduju fatalne ŽENE – Mogu da zavedu koga god POŽELE…

Savršene crte lice i izvajano telo ne garantuju privlačnost – već ono što dolazi iznutra.

Skladne crte lica i savršena figura ne znače ujedno i privlačnost. Stav, energija, harizma i druge osobine jesu ono što suštinski osvaja. Ne kaže se bez razloga “lepota je u oku posmatrača”, pa i ljudi koji ne zadovoljavaju naše kriterijume lepote – drugima su možda savršeni.

Ono što zaista osvaja muškarca jesu određene osobine kod žene.

Strast i energija: Strast i energija koje isijavaju iz žene nisu vezane isključivo za “odnos”. Muškarcima su privlačne one pripadnice lepšeg pola koje imaju hobije, uživaju u svom poslu ili su strastveni zaljubljenici u prirodu, životinje, umetnost.

Žene kojima sijaju oči od strasti i energije prema različitim aktivnostima – fatalne su suprotnom polu.

Ona voli i poštuje sebe; LJubav prema sebi je najbitnija stvar koju svako treba naučiti. Niko nije savršen, a žena koja je svesna sebe, zna i svoje mane i vrline, ali prihvata sebe u potpunosti.

Ako se prema sebi ophohite sa poštovanjem i svesni ste koliko vredite i muškarac će ceniti vas. Onako kako se ophodimo prema sebi, učimo i druge kako da se ophode prema nama.

Sigurna je u sebe: Žena koja je sigurna u sebe svesna je svojih promašaja, nedostataka i neuspeha, ali ona uvek ide napred i ne dozvoljava da je išta sputa.

Takvu osobu prepoznaćete po tome što nema potrebu da ponižava i ogovara druge da bi sebe uzdigla. Prema drugima se ponaša onako kako bi i želela i da se prema njoj ophode.

Dovoljna je sama sebi: Kada naučite da ste dovoljne same sebi i da vaša sreća ne zavisi ni od jedne osobe u vašem životu, paradoksalno zvuči, ali privući ćete više muškaraca.

Potrebno je zavoleti život i prilike koje pruža, a ne pogrešno vezivati sreću za drugu osobu. Fatalne žene uživaju i kada su same i ne osećaju potrebu da u svakom trenutku “moraju” biti pored partnera.

Optimizam: Negativne i pesimistične osobe nemaju mnogo prijatelja, a zasigurno niko se ne oseća prijatno pored osobe koja se konstantno žali na svoj život.

Upravo one žene koje su vedre i optimistične će privući muškarca. Njihov vedar duh je ono što pleni i što će probuditi želju kod suprotnog pola da budu pored osobe koja sa osmehom na licu prolazi kroz život.

Prenosi: Magazin.novosti/Prva

error: Sadržaj je zaštićen !!