OVE horoskopske znakove na jesen očekuje sudbonosna LJUBAV: “Oni koji su bili sami tokom ljeta – mogu sresti SRODNU DUŠU”…

Horoskop ističe da će neki znakovi imati buran romantičan život – pun emocija, strasti i lepe energije.

Oni koji su leto proveli sami, tokom jeseni imaju šansu da se zaljube i upoznaju osobu sa kojom će želeti da se upuste u romantičnu bajku. Astrolozi ističu koja 3 horoskopska znaka na jesen mogu pronaći srodnu dušu:

ŠKORPIJA: Škorpije će nekoga sresti na zabavi ili proslavi. Moguće je da se već na prvi pogled pojave osećanja. Ovo je neko koga možete prepoznati u masi, neko ko će vam ukrati srce nakon prvog razgovora. “Prepustite se ljubavi”..

LAV: Lavovi bi trebalo da prestanu da vide u svakome koga sretnu predmet obožavanja. Zvezde vam savetuju da se opustite i krenete u more ljubavi, a sama sudbina će vam dati pravu osobu. Ovo nije daleko, samo verujte d aće se vaš susret dogoditi.

RIBE: Imaćete novi pogled na ljude iz okruženja, kao i drugačiju perspektivu kada je reč o ljubavi. Moguće je da ćete sklopiti romansu sa prijateljem ili osobom koju poznajete iz prošlosti.

Otkrićete novo lice ove osobe, imaćete osećaj kao da je godinama pored vas neko pravi, a vi tek sada to otkrivate. Oslobodite se strahova, ispunite želju svojim emocijama.

VAGA: Prekretnica će doći početkom septembra. Možda će Vaga prekinuti vezu koja im je donela samo probleme i razočaranja. Vreme je da se oslobodite tokisčnih emotivnih obrazaca. Međutim, neće dugo biti same – na jesen će se u njihovim srcima pojaviti nova iskra ljubavi.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!