“Ovan je spontan i direktan; Rak ima toplu stranu; a Vodolija je istinski ŠARMER” – Šta je NAJPRIVLAČNIJE kod svakog horoskopskog znaka…

Blizanci su iskreni i odani, zbog njih se mnogi osećaju posebno. Devicama je stalo do toga kako se drugi osećaju, lako postaju prisne i veoma su empatične.

Ovan: Pripadnici ovog znaka ističu se po iskrenom, dečjem i pomalo naivnom pogledu na svet, ali i entuzijazmu. Ovnovi su u stanju da se raduju nekoj sitnici kao da je najveća stvar na svetu, a njihov pristup je spontan i direktan da se ponekad čini kako se nikad u životu nisu razočarali.

Bik: Bikovi deo svog šarma duguju tome što su u stanju da učine puno lepih stvari za druge, ali za to neće tražiti zasluge niti isticati svoju ulogu. Jako su velikodušni, i jasno je da to ne čine iz koristi, već iz svoje dobroćudne prirode.

Blizanci: Blizanci su šarmantni po mnogim stvarima, ali ono što definitivno zrači iz njihovog karaktera je odanost i potpora onima koje vole. Oni koji su im bliski mogu da se pouzdaju u to da u njima uvek imaju najvećeg prijatelja i potporu, kao i da će se zbog toga osećati posebno.

Rak: Pripadnici ovog znaka mogu da budu izuzetno neprijatni i nezainteresovani prema onima koji im na prvu ‘ne sednu’, ali više od svih drugih znakova Zodijaka Rakovi će znati kada i kako da izraze svoju nežnost, pažnju i ljubav. Upravo je ta topla strana njihove ličnosti ono što drugi smatraju najšarmantnijim na njima.

Lav: Kada su dobro raspoloženi, Lavovi mogu da budu odlično društvo. Osvajaju svojim osmehom, šalama, ali najviše pozitivnim stavom, kao i nadom koja se opire bilo kakvoj vrsti pesimizma. Zbog toga je kraj njih teško ostati ravnodušan.

Devica: Device su oni tipovi pojedinaca koje zanima šta drugi misle, kako nešto doživljavaju ili kako se osećaju. Zbog toga im je lako da u razgovoru brzo postanu prisni s nekim, a druga strana ceni što takav interes nije lažan ili proračunat, već je odraz njihove empatije.

Vaga: Pripadnici ovog znaka u međuljudskim su odnosima često stub koji pruža oslonac i podršku drugima. Koliko god situacija bila haotična u njihovom životu, deo Vaginog šarma leži u tome da deluju stabilno, mirno i samopouzdano. Upravo zbog toga drugi žele da budu u njihovom društvu.

Škorpija: Škorpije mogu da budu šarmantni na mnogo različitih načina, ali većina će se složiti kako se oni ističu svojom odlučnom intuicijom. Izuzetno su pronicljivi, pa deluju mudro, razborito i iskusno – gotovo kao da su već proživeli tri života. Upravo će ta njihova osobina lako da šarmira.

Strelac: Izuzetna osobina ovog znaka je odanost i stajanje iza onih koje vole ili su im dragi. Čak i ako ste tek jučerupoznali Strelca i ‘kliknuli’, on će stajati na vašoj strani i braniti vas pred onim ko vam je naneo nepravdu. Deo njihovog šarma je zaštitnički stav.

Jarac: Nasuprot njihovom ozbiljnom izgledu, Jarčevi će pri prvim rečenicama otkriti koliko su brižni. Deo njihovog šarma je energija i zanimanje koje ulažu u tuđu dobrobit – čak i onih koji im nisu preterano bliski, pa je uz njih lako osećati se voljeno i toplo.

Vodolija: Vodolije su istinski šarmeri, a nemoguće je ne primetiti njihovu sposobnost da i u najgorim situacijama zbijaju šale i uveseljavaju sve oko sebe. Glavni temelj njihovog šarma je pomalo uvrnuti smisao za humor, kojim se služe kao oruđem da bi oraspoložili one oko sebe.

Ribe: Više od bilo koga, Ribe krasi prirodna suptilnost i spontanost, pa je zbog toga lako da se osećate prijatno u njihovom društvu. Glavni deo njihovog šarma čini opuštena atmosfera koju stvaraju svojom prisutnošću, smirenim izjavama i ležernim stavom.

Piše: Prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!