“OVAKO izgleda žena koja je nesretna u BRAKU” – Deset signala koji je odmah odaju…

Ljudi danas s pravom ne žele da trpe i s prvim znacima krize, izlaze iz bračne zajednice. Ali pre razvoda, nezadovoljstvo kulminira. Ovo su neki od znakova koji otkrivaju ženu koja živi u nesrećnom braku.

Prestaje da komunicira sa mužem: Poznata je činjenica da žene vole da pričaju. Ako žena ne komunicira – onda postoji nešto na njenom umu što je muči.

Vrlo brzo se ljuti: Kada su žene neispunjene i nesrećne u stanju su da planu za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na muža, onda je to još jedan znak nesrećno udate žene.

Uvek je umorna: Jedna studija je otkrila da žene u nesrećnim brakovima imaju viši nivo kortizola, što dovodi do niza simptoma: hronični umor je jedan od njih. Ona kaže „ne“ “odnose” Žene koje su nezadovoljne u braku, ne dozvoljavaju partneru da im fizički priđe.

Ima tajne: Kada se žena ponaša tajanstveno i ne želi da podeli sve ono što joj se dešava u životu, verovatno da stvari ne idu svojim tokom.

Gubi poverenje: Kada žena izgubi poverenje, svaka mala stvar je pod lupom. Ona proverava telefon, špijunira e-mail. Ne veruje mu i često je možete čuti kako govori neku od opaski tipa: „Muškrcu se ne sme verovati“.

Ne obraća pažnju: Kada žena gubi interesovanje za muža, tada je očigledno da je ona nesrećna u braku.

Pravi nove korake u svom životu: Kada se žena posvećuje svom hobiju i sama izlazi iz kuće, znači da je nesrećna u braku. Ona sve manje vremena posvećuje svom partneru i u stalnim je potragama za novim hobijima.

Počinje da razmišlja samo o sebi: Žena nesrećna u braku postaje sebična. Ona vreme posvećuje isključivo sebi, raspolaže svojim novcem i svojim emocijama. Ovo je znak da je ona nezadovoljna u braku.

Ona menja svoj izgled: Vidne promene u izgledu su jedan od najvećih koraka da ona ulaže u sebe i da je ona spremna da se kreće u životu bez svog partnera.

Izvor: novi.ba, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!