OVAJ horoskopski znak u oktobru čeka prava LJUBAVNA BAJKA…

Jedan znak doživeće veliku promenu u ljubavi. Početkom oktobra dolazi do promena u njihovom ljubavnom životu.

Ovaj znak će prekinuti vezu koja im je donela samo probleme i razočaranja. Reći će stop toksičnim odnosima. Zanimljivo je da neće dugo biti same nakon prekida. Smeši im se već u oktobru nova ljubav. Reč je o Vagama.

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR ZA SVE OSOBE ROĐENE U ZNAKU VAGE:

Ljubav: Ukoliko ste slobodni – prisustvo Sunca, Venere a od 11-og oktobra I Merkura u vašem znaku – definitivno će uticati na poboljšanje vašeg društvenog života, a I vi lično ćete privlačiti pažnju gde god da se nađete.

Kao što je za neke od vas ovo period uživanja, zabave, flertovanja, zanimljive komunikacije pa I emotivnih početaka sa novim osobama u vašem životu, za neke druge pripadnike vašeg znaka ovo će biti dodatno I mogućnost kontakta, pa I obnove ljubavnih veza sa osobama iz prošlosti.

Najbolji period za nove/stare emotivne početke jeste tokom druge dekade oktobra, pa izvolite – uživajte I ljubavišite. Što se tiče zauzetih, odnos sa partnerom će imati svojih uspona I padova.

Koliko god ćete češće nego inače imati I lepih I kvalitetnih momenata I prave komunikacije, isto tako će se javljati trenuci nerazumevanja, obostrane tvrdoglavosti I toga da ni jedno od vas ne želi da odustane od svoje tačke gledišta.

Posao: Neizvesnost koja vas prati po mnogim pitanjima početkom oktobra, informacije koje vas zbunjuju I lošija atmosfera u poslovnom okruženju – polako će nestajati I od ulaska u drugu dekadu meseca imaćete mnogo čistiju I jasniju situaciju.

Poslovno, ovo je korektan mesec za vas – možda nećete uspeti da ostvarite svoje planove u potpunosti, ali ćete imati dobre pokazatelje I smernice na dalje. Finansijski ste dosta stabilni, ali vam sledi talas pojačanih troškova tokom poslednjih desetak dana meseca.

Zdravlje: Nemojte forsirati sebe, pogotovo tokom prve dekade oktobra koja je zdravstveno I najnepovoljnija po vas. Odmarajte se više.

error: Sadržaj je zaštićen !!