“OVA tri znaka neće imati sreće sa NOVCEM sledeće godine” – Tonuće u dugovima, ostaće bez dinara u DŽEPU…

Nekima će naredne godine sve ići od ruke. Drugima, ako je sudeći po prognozama – neće sve ići tako glatko.

Tako će pojedini znaci u 2023. biti baš “široke ruke”, te će im biti teže da uštede novac. Preteraće i bacaće novac na svakakve gluposti. Prioriteti u životu biće im nova iskustva, putovanja, avanture ili hobiji na koje će potrošiti mnogo novca.

Zbog rasipničkog ponašanja, ovi znakovi bi mogli imati finansijskih problema 2023. godine.

VODOLIJA: Vodolije će često pozajmljivati novac od prijatelja ili rođaka. Neće biti zadovoljni svojim primanjima, pa će tražiti drugi posao. Čak i ako imaju sreće da pronađu dobro plaćenu, novac neće dugo ostati u njihovim rukama.

Čim nešto zarade, odmah će razmišljati o zemljama koje mogu da posete i gedžetima koje mogu da kupe. Mnogi će se baviti preuređenjem kuće, što će koštati prilično skupo.

OVAN: Ovan će biti prilično rasipnik 2023. Neće im biti stalo do sigurnosti ili udobnosti jer će im biti važnije da dožive nova i nezaboravna iskustva.

Trošićete na koncerte, izlete, izlaske, barove i restorane gde će ostaviti i poslednji dinar. Oni će uživati u životu i neće želeti da se odreknu ničega, ali to će uticati na stanje na njihovom računu.

VAGA: Ni Vaga neće biti štedljiva. Iako neće loše zarađivati, a postoji i mogućnost zarade od osiguranja ili nasledstva, potrošiće previše. Biće izuzetno velikodušni prema sebi, svojoj deci i partneru.

Oni će sebe i svoje najmilije počastiti svim vrstama skupih stvari, gedžeta, putovanja i jedinstvenih iskustava, ne pitajući za cenu, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!