“OVA tri znaka horoskopa su NAJNEUREDNIJA” – njima je HAOS u kući normalan…

Kreativni nered je odlika većine nas, ali je super što se u njemu uvek možemo snaći i tačno znamo gde je šta – iako na prvi pogled ne deluje tako.

Naravno – kod neurednosti i šljampavosti ne pričamo o prljavštini, nego jednostavno o tome da sterilan prostor i azbučni raspored knjiga nisu osnova.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ipak – postoje 3 horoskopska znaka kojima je haos u okruženju normalan – a evo koji su to.

VODOLIJA: Vodolije uvek paralelno rade više stvari koje ostavljaju na pola dovršene jer kreću da rade – nove stvari. I tako stalno u krug.

I taman kada pripreme odeću za peglanje, dobiju inspiraciju za pisanje pesme, u tom trenutku lete prema papiru i olovci, a veš ostaje na pola na kauču, a pola u korpi. Dok završavaju s jelom, jure da zaliju cveće na koje su zaboravili, a tanjiri ostaju na stolu i tako dalje.

STRIJELAC: Strijelci ne vole kada je sve tip-top i savršeno i preziru sterilnost svog okruženja. Stoga ne iznenađuje kako je kod njih kreativni nered stalno prisutna stvar, bez obzira radi li se o njihovom domu ili kancelarijskom stolu.

Strelac najčešće ne može locirati svoje ključeve, daljinski, a i telefon zna završiti negde gde se ne bi očekivalo.

RIBE: Ribe vole komfor i udobnost, a kada je sve savršeno posloženo, jednostavno se ne mogu opustiti kako spada.

Čišćenje im nije mrsko, ali slaganje i urednost su druga priča jer će ionako sve stvari u određenom trenutku zatrebati i onda im jednostavno nije jasno zašto bi ih trebalo slagati na policu, ako im mogu biti odmah na dohvat ruke. O fotelji koja se pretvara u brdo robe da ne pričamo.

krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!