OVA tri para horoskopa u 2023. godini doživjeće ljubav iz snova – ali prvo “moraju” da se PRONAĐU…

Godišnji horoskop za 2023. godinu predviđa 3 para horoskopa koja će se najbolje slagati i započeti zajedničku budućnost.

Sve što treba je da se pronađu i bez straha započnu vezu. Astrolozi tvrde da će ovi parovi biti izuzetno srećni i doživeće ljubav iz snova.

Škorpija i Ribe: Škorpija ume da bude težak i zahtevan partner koji ne odgovara svima, ali u isto vreme ovi ljudi su strastveni ljubavnici koji će učiniti sve za onoga koga vole.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ribe su romantične, emotivne i veruju u ljubav. Ako se ova dva znaka sretnu, privući će se na prvi pogled i odmah će započeti vezu. Ribe će se potpuno predati Škorpiji, a on će ih zauzvrat zaštititi od surove stvarnosti.

Ovan i Vaga: Ovan i Vaga će se odlično slagati i dopunjavati. Ovnovi su rođeni lideri i imaju dominantnu prirodu.

Dobro se slažu sa drugim vatrenim znakovima Lavovima i Strelcima, ali u ljubavi Ovan ne želi da im partner bude dominantan. Zbog toga će se sledeće godine najbolje slagati sa Vagom, koja je mnogo tolerantnija i mirnija od njega. Ona će ga umiriti, a on nju ohrabriti.

Bik i Rak: Bikovi su porodični tipovi koji vole da provode vreme kod kuće u društvu svojih najmilijih. Stoga uopšte ne čudi što će se najbolje slagati sa Rakom, koji je takođe porodično orijentisan znak.

Bik sa dobrim putovanjima i romantični Rak su savršeni par koji će se dobro slagati na svim poljima i znati kako da održi iskru živom, prenosi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!