“OVA tri para horoskopa su idealne kombinacije za VRHUNSKO uživanje u krevetu”…

Iako možda nisu idealne kombinacije za brak i vezu, sledeći parovi horoskopa su pravi avanturisti u krevetu. Njihov libido je visok – vole da eksperimentišu i u potpunosti da se predaju partneru.

Škorpija i Rak: Divlje i nepredvidive Škorpije će lako osvojiti nežnog Raka. Strast među njima je evidentna od prvog trenutka, oni su na istoj talasnoj dužini – a u ljubavi im je bitna povezanost uma I tela.

Veoma strasna Škorpija će se potruditi u svakom smislu da zadovolji Raka, a Rak će to uzvratitii nežnim I senzualnim dodirima koji Škorpiji i te kako prijaju.

Ovan i Vodolija: Iako se smatra da su u krevetu najkompatibilniji sa Lavovima, kada se sretnu Ovan i Vodolija desiće se prava erupcija strasti, na koju niko neće ostati imun.

Među njima vlada hemija od momenta kada se sretnu. Za Ovnove kažu da su gladni “odnosa”, njima nije potrebna predigra već odnos nabijen strašću. Žele da se osećaju poželjno i da dominiraju u krevetu.

Blizanci i Lav: Lepršavi Blizanci i vatreni Lav čine savršen spoj, bar kada je reč o zabavi ispod čaršava.

Oni su spremni da eksperimentišu, a Blizance će posebno privući Lavova otvorenost i spontanost u ljubavi. Problem nastaje kada Blizanac poželi da posle zabave u krevetu ode svojoj kući.

krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!