“OVA 4 horoskopska znaka su NAJBOLJA u krevetu” – Da li ste među njima?

Većina žena složiće se da kvalitetan “odnos” nije isključivo fizičke prirode. Ljubav prema vlastitom telu i samopouzdanje puno su važniji elementi za uzbuđenje.

Astrologija kaže da komunikativni ljudi najviše uživaju u “odnosu”, jer su najopušteniji i najotvoreniji. U nastavku teksta možete da proverite da li se i vaš horoskopski znak našao na listi onih koji su najbolji u krevetu.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Škorpija: Škorpije su poznate po svom intenzivnom ljubavnom apetitu. Njihova ljubavna inteligencija jako je razvijena, pa vrlo lako mogu da razlikuju emocije od telesnog zadovoljstva. Škorpija vlada osmom kućom Zodijaka, u kojoj do izražaja dolaze upravo “odnos” i strast.

Jedna od glavnih osobina Škorpije je senzualnost koja je baš zarazna. Škorpija ima puno samopouzdanja i smatra da “odnos” i sram ne idu u istu rečenicu. Iako mogu vrlo lako da odvoje “odnos” od emocija, ipak najviše uživaju u “odnosu” sa voljenom osobom.

Lav: Kraljice horoskopa takođe su našle svoje mesto na listi najboljih u krevetu. Rođeni kao vođe svoje sposobnosti pokazuju i pod čaršafima.

Bez srama će da kažu šta ih uzbuđuje i predložiće partneru razne pikanterije koje će ga izuti iz cipela. Realizovanje fetiša, “ljubavni” veš, igračke i razna pomagala sastavni su deo ljubavnog života prosečnog horoskopskog Lava.

Lavice smatraju da “odnos” postoji za uživanje, pa će svaka avantura pod čaršafima u kojoj učestvuje jedna Lavica biti avantura za pamćenje.

Svesne su svojih kvaliteta, a znaju da treba da porade i na muškom egu kako bi “odnos” bio savršen. Velikodušne su, zaigrane i luckaste i mnogi će ih izdvojiti kao najs**sepilnije žene horoskopa.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ovan: Ovnovi su avanturisti koje će mnogi opisati kao glavne ljubavne akrobate horoskopa. Jako su inovativni, pa sa njima nikad nije dosadno.

Osim što će predlagati razne vratolomije koje će začiniti svaki odnos, izuzetno su posvećeni partneru. Ipak, treba biti svestan da su posvećeni kako bi se pokazali u najboljem svetlu, a ne kako bi zadovoljstvo partnera stavili na prvo mesto.

Najsebičniji znak najbolje prolazi u ljubavnom životu, jer su mu zvezde naklonjene i uvek mu šalju ono što im treba. Bilo da traži ljubav ili “odnos”, ovaj inteligentni znak uvek zna kako da realizuje svoje želje i potrebe.

Ribe: Nežne Ribe na prvu se čine kao sramežljiva nevinašca. Međutim, jednom kad se opuste, u njima se probude strastvene osobe koje uživaju u “odnosu”, a baš zbog toga jedan su od najboljih ljubavnih partnera od svih horoskopskih znakova.

Ribe su poznate kao veliki kreativci sa razvijenom maštom. Upravo zbog toga sa njima takođe nikad nije dosadno. Teško će emotivna Riba pristati samo na “odnos”, ali ako osvojite njene emocije – dobićete strastvenog partnera u krevetu.

Izvor: zadovoljna.hr, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!