“OVA 4 horoskopska znaka se uvijek ZALJUBLJUJU u svoje najbolje PRIJATELJE”…

Uvek su spremni za zabavu, uvek su uz prijatelje, prolaze sa njima sito i rešeto i važan su deo života najbližih – zbog čega ih ne zovemo uzalud najboljim prijateljima!

Međutim, pošto sa njima osećate blisku vezu, nije retkost da se prijateljstvo odjednom pretvori u ljubav. Ova četiri horoskopska znaka često se zaljube u svoje najbolje prijatelje!

Vodolija: Vodolije se smatraju bićima koja vole slobodu i najprijatnije se u ljubavnoj vezi osećaju kada su sa partnerom na istoj talasnoj dužini. Ko najbolje zadovoljava naš kriterijum? Najbolji prijatelj, naravno!

U njegovom društvu, Vodolija može zaista da bude onakva kakva jeste, prirodna. Zato, u potrazi za ljubavlju, nije retkost da Vodolije razviju osećanja prema svojim najboljim prijateljima!

Ovan: Ovnovni znaju da njihova impulsivna i temperamentna priroda često može da ih učini pomalo napornim i teškim. Zato pored sebe priželjuju partnera koji ih sto odsto razume i podržava, uprkos njihovoj naravi.

Ovan, vatreni znak, zna da ga najbolji prijatelj prihvata u potpunosti, sa svim vrlinama i manama, i nije retkost da se odjednom razvije i viša osećanja, pa da otkriju veliku ljubav u svojim najdražima.

Strelac: Strelčevi vole svoju slobodu i radije provode vreme sa svojim prijateljima. Pošto imaju iste interese – gotovo uvek mogu nešto spontano da učine sa njima ili da zajedno istraže svet.

Ova jednostavnost i lakoća funkcionisanja jako impresionira Strelca, pa se lako može dogoditi da se vremenom zaljubi u svog najboljeg prijatelja.

Blizanci: Blizanci su vrlo aktivni i komunikativni i potreban im je neko ko ima zajednička interesovanja i sa kojim su u potpunosti usaglašeni.

Pa ko bi mogao da bude bolji od najboljeg prijatelja? Uvek ima “otvorene uši” za tebe i uvek je spreman za zabavu. Nije ni čudo što Blizanci vole da se zaljube u svog najboljeg prijatelja.

Izvor: Miss7.24sata.hr, prenosi: Prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!