Otvoreni program stipendiranja Sveučilišta Windsor u Kanadi…

Međunarodni studenti automatski se uzimaju u obzir za program otvorene stipendije Sveučilišta Windsor pod uvjetom da su ispunjeni sljedeći uvjeti:

  • Mora dolaziti izravno sa srednjoškolskog studija – student mora imati završen minimalno jedan semestar redovnog srednjoškolskog studija u godini koja neposredno prethodi akademskoj godini za koju se prijavljuje.
  • U neposrednoj prethodnoj godini ne smatra se da se učenik vratio na srednjoškolsko obrazovanje radi nadogradnje nakon godinu ili više pauze u učenju.

Iako student može dobiti ponudu za upis, pravo na stipendiju temelji se na konačnim i prijelaznim ocjenama 12. (ekvivalent razine U i M) dobivenim (između svibnja i srpnja).

Nakon što se dobiju sve konačne ocjene, ispitat će se ispunjavanje uvjeta za stipendiju ako se ocjene dovoljno poprave za prelazak na sljedeću razinu stipendije.

Studenti moraju ući u jesenski semestar kao redoviti studenti. Studenti na zimskom semestru ne uzimaju se u obzir osim ako se planiraju prijaviti kao redoviti student u ljetnom semestru odmah nakon zimskog.

Studenti na početku zime morat će kontaktirati Ured za studentske nagrade i financijsku pomoć putem platforme ask.uwindsor.ca za upite o podobnosti.

Obavijest o stipendiji studentima se šalje putem e-pošte. Međunarodni studenti automatski se uzimaju u obzir za stipendije za prijenos studenata pod uvjetom da su zadovoljeni kriteriji prihvatljivosti.

Službena stranica

error: Sadržaj je zaštićen !!