“OSOBE rođene u ovim horoskopskim znakovima uvijek se zaljubljuju u ZAUZETE”…

Da je ljubav komplikovana to najbolje poznaju pripadnici ova 3 horoskopska znaka.

Oni se često zaljubljuju u ljude koji su već u ljubavnim vezama, zbog čega im emocije nisu uzvraćene. Na poslu, među prijateljima i u izlasku, ova tri horoskopska znaka se neprestano zaljubljuju u već zauzete.

BIK: Bik obično može biti jako tvrdoglav i navikao je da dobija ono što poželi.

Međutim, ljubav igra po svojim pravilima, tako da je slomljeno srce unapred programirano kod ovog zemljanog znaka, kada je naišlo na već ukradeno srce. Sav šarm i umeće zavođenja u većini slučajeva neće biti od koristi Biku, ako srce simpatije pripada nekom drugom.

OVAN: Ovnovi su strastveni i vrlo brzo se zaljube. Ovaj vatreni znak doživi tim veće razočaranje kada oseti da njegove simpatije nisu uzvraćene na jednak način.

Loše raspoloženje i izlivi besa čine ljubavnu patnju ovog horoskopskog znaka primetnom – ali isto tako brzo i nestane, kada u njegov život uđe novi partner.

RIBE: Ribe se smatraju romantičarima koji vole da se zaljube do ušiju. U svom svetu snova unapred zamišljaju zajedničku budućnost sa svojom simpatijom, još ne znajući da li su simpatije obostrane.

Ako se tada pokaže da su princ ili princeza zauzeti, razočaranje je ogromno i ovo je jedan osetljivi vodeni znak koji se povlači duboko povređenog srca.

Izvor: Miss7.24sata.hr/Maja Knežević.

error: Sadržaj je zaštićen !!