Osigurajte svoju MBA budućnost sa SSE stipendijom 2023. godine, Švedska – potpuno financirana…

SSE MBA stipendija 2023, koja je rezultat partnerstva između Dagens Industri, utbildning.se i Stockholm School of Economics, trenutno je otvorena za prijave. Ova stipendija pruža potpunu pokriće za školarinu od 595.000 SEK + PDV za SSE MBA program koji počinje 4. decembra 2023. Program traje 18 mjeseci sa skraćenim radnim vremenom, omogućavajući kandidatima da nastave studije dok još rade. Nadalje, stipendija obuhvata međunarodna studijska putovanja. Zainteresovani kandidati su dužni da prijave svoje prijave do 31.05.2023.

Nivo stepena:

Stockholm School of Economics MBA Scholarship 2023 Autumn, Švedska, otvorena je za kandidate koji žele da pohađaju master program na Stokholmskoj školi ekonomije.

Predmeti:

Program stipendiranja koji nudi Stockholm School of Economics dostupan je za studije poslovne administracije.

Prednosti stipendije:

SSE MBA stipendija 2023. u potpunosti pokriva školarinu od 595.000 SEK + PDV za SSE MBA program.

Nacionalnosti:

Studenti svih nacionalnosti imaju pravo da se prijave za ovaj program stipendiranja.

Kriteriji podobnosti:

Da bi bili uzeti u obzir za stipendiju, kandidati moraju posjedovati diplomu ekvivalentnu 180 kredita i imati najmanje pet godina relevantnog radnog iskustva.

Od kandidata se traži da dobro poznaju engleski jezik da bi se kvalifikovali za program stipendiranja.

Procedura prijave:

Prijava za SSE MBA stipendiju 2023 može se podnijeti online putem službene web stranice klikom na dugme „Prijavi se ovdje“. Iako je formular za prijavu na švedskom, dozvoljeno je da ga popunite na engleskom jeziku.

Prijavite se sada

error: Sadržaj je zaštićen !!