“ONI će tokom retrogradnog Merkura imati SREĆE” – Poznati ruski astolog tvrdi da će OVAJ ZNAK dobiti gomilu novca…

Od 20. aprila na snagu je stupio retrogradni Merkur i trajaće sve do 15. maja, a poznato je da je ovo izazovan aspekt koji može doneti mnogo neprijatnosti i nenadanih problema.

Ipak, Pavel Globa tvrdi da 3 znaka horoskopa od 22. aprila imaju priliku da ostvare svoje snove i realizuju brojne planove, piše Espreso. To su Lavovi, Device i Jarčevi. Evo kratke astro prognoze za njih:

JARAC: Ovo će biti period kada ćete dobiti nalet inspiracije i kreativnosti, pa svi koji se bave takvim tipom posla i hobija, mogu da očekuju puno sjajnih prilika. Ovo će vam doneti i zavidan prihod i dobre finansijske prilike.

LAV: Usmerite sve svoje snage na praktični deo svojih planova i na konkretne akcije. Nemojte propustiti odličnu šansu da dođete do svojih ciljeva, možda i dugogodišnjih, lako i glatko.

DEVICA: Zaboravite na skromnost! Vaš trud i napori treba da budu vrednovani i biće. Ovo je takođe period kada ćete imati puno sreće sa novcem. Uspeh posebno treba da očekuju pripadnici znaka koji žive u drugoj zemlji ili u gradu u kom nisu rođeni.

Stil.

error: Sadržaj je zaštićen !!