“ONAJ pravi neće tražiti da mu se odmah PREDATE” – Razlika između ženskaroša i pravog MUŠKARCA…

Svaka žena bi mogla procjeniti šta muškarac zaista planira sa njom ako obrati pažnju na nekoliko stvari.

Pravi muškarac će vas slušati, ali će istovremeno paziti da ne kaže previše ili premalo. Na prvom spoju vas neće obasipati poljupcima i komplimentima, ponavljajući da ste najljepša žena koju je ikada vidio – iako je to možda istina.

Ponašaće se malo stidljivo. Kada je u pitanju prava ljubav, ništa se ne dešava brzo i prenapuhano. Potrebno je vrijeme da naraste i procvjeta. Pravi muškarac neće žuriti da vas pridobije i da mu se odmah predate, ali to ne znači da će se ponašati nezainteresovano.

On će vam obećati ljubav i bićete sigurni da će sve ispuniti. Vjerovaćete mu i željećete ga sve više i više.

On će učiniti sve da se osjećate kao da ste jedina žena na svijetu za njega, biće najpažljiviji i najodaniji “ljubavnik”. On će biti strpljiv s vašim srcem i odnositi se prema vama s poštovanjem.

Pamtiće detalje o vama i neće se ponašati kao da ga ne zanima ništa. Razlika između prolaznog momka i pravog muškarca je u tome što prvom uvijek treba nešto drugačije i novo. Zato nemojte odmah nasjedati na slatke riječi i šarm – neka njegova djela govore više.

Ne padajte na nekoga samo zato što vam se čini da vas želi, jer mnogi će se pretvarati da vas žele iz sebičnih razloga. Neka vas osvoje prave i iskrene namjere, neka vas osvoji neko ko namjerava da ostane.

Svako je u nekom trenutku “zaljubio” u ženskaroša zbog strasti i izgleda, i toga se ne treba stidjeti. To je čak i potrebno kako bismo lakše prepoznali pravu ljubav.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!