ONA ima najuži struk na SVIJETU: Kejti Jang drži Ginisov rekord – a tvrdi da nije imala nijednu OPERACIJU…

Amerinkanka Kejti Jang našla se u Ginisovoj knjizi rekorda kao osoba koja ima najuži struk na svetu čiji obim iznosi svega 38,5 centimetara!

Ne bavi se javnim poslom, udata je za ortopeda Boba, sa kojim ima troje dece. Iako se o njenom životu ne zna mnogo, pažnju je privukla svojim izgledom. Ali, njen put ka sužavanju struka tekao je godinama.

Naime, Kejti nije oduvek imala proporcije koje su joj obezbedile mesto u Ginisovoj knjizi rekorda. Metoda kojom je ovo postigla bilo je nošenje veoma uskih korseta.

Ona je postala pravi zaljubljenik u ovaj neobičan odevni komad da je počela da ga nosi svakodnevno. Rezultat čestog i dugotrajnog nošenja bilo je neverovatno sužavanje struka.

Kako pišu američki mediji, u početku nije želela da njeno ume bude upisano u čuvenoj knjizi, ali je vremenom popustila pod pritiskom.

Ona je istakla da se nije podvrgla hirurškoj intervenciji uklanjanja rebara, kao i da nije praktikovala nikakve vežbe ili dijete. Nema nikakvih zdravstvenih problema, a redovno ide na rendgen kako bi se uverila da je sve u redu. U nastavku pogledaje video:

magazin.novosti.

error: Sadržaj je zaštićen !!