ON je “prevarant” koji skriva PRAVO LICE: “Sedam znakova da partner nema iskrene emocije – već vas KORISTI”…

Ljubav je čarobna, ali život nas nekada odvede u romanilnu iluziju.

Zaljubimo se, volimo, odletimo na sedmo nebo, a onda se suočimo sa pravim licem osobe kojoj smo verovali, i razočaramo se.

Verovatno ste imali i vi takvu lekciju, ali o nije razlog za tugu i žaljenje, već za saznanja – svest o tome na kakve odnose više ne pristajemo, i ovo je još jedna šansa za naš rast.

Kako bismo izbegli iste greške, važno je da se fokusiramo na signale, crvene zastave, koje pokazuju da nas osoba i ne voli kako mi maštamo. Ovo su znakovi “upozorenja”:

-Pojavljuje se samo kada mu nešto treba: Muškarci poput senke Hamletovog oca prisutni su u vašem životu samo formalno. Ukoliko je partner tu kada mu nešto treba, a nestaje kada je potreban vama, to nije ljubav, već koristoljubivost.

-Sve vreme je potrebno da se prilagodi njegovim planovima: Takav partner ne traži životnog partnera, već negovatelja.

On ceni svoju udobnost i korist iznad svega i nikada neće odustati od njih zbog vas. Ostati u vezi sa njim znači odustati od svojih snova, što je toksično.

-Ignoriše vaše želje: Ako se muškarac odnosi prema vašim hobijima, snovima i planovima sa neuporedivom ravnodušnošću, onda se ni ne nadajte da mu veza znači. Prava ljubav je ona koja hrani vašu autentičnost, interesovanja i ono što volite, ne sputava vas.

-Izbegava da priča o budućnosti: Ako muškarac svakako izbegava da priča o ozbiljnim promenama, na primer o zajedničkim planovima, zajedničkom životu, razviju, da mašta o budućnosti, moguće je i da nema takve namere.

Otvoreno razgovarajte o tome ako želite i mislite da je vreme da vaša veza preraste na viši nivo.

-Ne upoznaje vas sa prijateljima i porodicom: Ako ste već neko vreme zajedno i ne znate ništa o prijatejima i porodice voljene osobe, ovo može biti signal. Osoba koja ima ozbiljne planove sa vama, želeće da vas predstavi ljudima koji su joj važni.

-Ne drži obećanja: To su ljudi koji obećavaju zvezde sa neba, a ne trude se da ispune osnovne dogovore u vezi. Ovakve osobe žele praznom pričom da vas zadrže uz sebe, uzimaju puno, a ne daju ništa kada je reč o emocijama, osećanjima, zajedničim potrebama.

-Flertovanje sa drugima, sklonost “preljubi”: Poštovanje i odanost su ključni za zdrav odnos, a kada postoje naznae poput “preljube”, to je znak da vas ova osoba ne poštuje, kao ni vaš odnos. Zaslućujete nekoga ko je iskren – odan i ko ne želi da vas povredi.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!