OČEKUJE NAS PUN MJESEC 08. NOVEMBRA: “Donosi nam nepredviđene i šokantne STVARI – a jednom znaku velike životne PRMJENE”…

Ovo pomračenje se dešava Biku u konukciji sa Uranom i opoziciji sa Suncem, Merkurom i Venerom u Škorpiji.

Svakako svi neka povuku ručnu, svi neka budu oprezni u svakom segmentu života, a posebno u saobraćaju i komunikaciji. Zašto da povučemo ručnu? Zato što će se dešavati nepredviđene i šokantne stvari u trenucima i na mestima na koje u ludoj mašti ne bi pomislili.

Sa druge strane tu je i gosodin Saturn tako da će se do kraja godine osećati pipci ovog poslednjeg većeg astrošlokog dešavanja u ovoj godini. Izazova će biti na pretek, a na nama je kako ćemo odreagovati! Kako će se pomračenje i pun Mesec odraziti na znakove horoskopa:

OVAN: Vama se dešavaju turbulentne promene u polju posla. Biće fenomenalnih ponuda, ali i onih primamljivih koji donose puno novca! Svaku odluku donesite tek posle 20. u mesecu.

BIK: Vama pomračenje meseca donosi velike životne promene. Mogu biti bolne…svađu u kući kao i svađe sa partnerom. Šta god da se dešava ili desi bez radikalnih odluka u ovom mesecu!!!

BLIZANCI: Vama će se dešavati pozitivne promene. Sve što se zakotrljalo u prošlom periodu sada dobija ubrzanje. Sve brige koje su vas mučile sada se završavaju!

RAK: Vama se savetuje pošto ćete biti ekstremno emotivni da ne ulazite naglo u brak ili emotivni odnos, da ne kupujute zajedničku nekretninu i da ne ostajete u drugom stanju. Od sledećeg meseca stvari se drastično menjaju na bolje.

LAV: Ako imate duboke lične nedoumice, a ne možete sami da ih rešite poražite stručnu pomoć. Ozbiljno povedite računa o zdravlju.

DJEVICA: Lep i uspešam period je pred vama! Uživajte i malo isključite racio i pustite da vas vodi intuicija! Srećno!

VAGA: Uspešan period u polju novca i zarade. Ipak bez promene posla u ovom mesecu. Lepi trenuci sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA: Svaka Škorpija neka očekuje emotivnu promenu. Biće boli i suza, besa i osvete. Vi znate da igrate tu igricu. I posle ovog brodoloma bićete još jači!

STRIJELAC: Vama donosi lep i opuštajući period. Biće malo stresa, ali vaš optimizam će pobediti. Uživajte u ljubavi sa sobom i svojim partnerom!

JARAC: Vi ćete se možda po prvi put distancirati od posla i dozvoliti da veći deo vremena posvetite ljubavi, porodici, prijateljima.

VODOLIJA. Vama će biti aktivirano polje porodice. Pojedini mogu imati ozbiljan sukob sa roditeljima, ali i sa braćom sestrama. Sve će biti tenzično i jako, pa vam se preopručuje da što više odmarate ili ako možete meditirate.

RIBE: Vi imate vetar u leđa od Jupitera. Samo nastavite svojim putem, ne okrećite se i doslovno sve što ste zamislili možete da ostvarite – prenosi magazin.novosti.

error: Sadržaj je zaštićen !!