NOVČANI HOROSKOP ZA JESEN 2022: Djevica će zaraditi više nego što je ŽELJELA; Vagi će presušiti priliv FINASIJA”…

Novčani horoskop za jesen 2022. godine…

OVAN: Ovnovi su skloni rasipanju i brzopletim kupovinama. Vole da kupuju sitnice koje im donose radost.

Trebalo bi da naučite da budete pažljiviji u trošenju i naviknete se da štedite novac. Ove jeseni, finansijska sreća vam ide na ruku. Moguće su povišice, bonusi, unapređenja.

BIK: Jesen obećava da će biti dobar period za Bika, ne predviđaju se problemi sa novcem. Međutim, ovo nije najbolje vreme za velika ulaganja, pa ga je bolje posvetiti štednji i planiranju.

U septembru mogu nastati nepredviđeni troškovi vezani za pomoć najmilijima. Kasnije se stvari mogu srediti.

BLIZANCI: Ključna reč za Blizance ove jeseni je stabilnost. Ostvarujete savršen balans između potrošnje i dobiti. U finansijama za vas vlada mirna luka. Ipak, nemojte preterivati sa troškovima kako u zimu ne bi došlo do finansijskih rupa.

RAK: Jesen će se pokazati kao prilično miran period za Rakove u finansijskom smislu. Vaš rad i rud napokon će da s eisplati.

Možete da se opustite i odmorite, da udahnete svež vazduh sa puno mira. Verujte svojoj intuiciji, ona će vam reći prave odluke za planiranje budžeta.

LAV: Lavovi će imati period sa puno promena. Moguće je da ste u poslednjim danima oiskudevali kada je reč o novcu i stvarima koje želite, ali sada se situacija menja.

Očekuju se redovna primanja gotovine koja će poboljšati vašu finansijsku situaciju. Ponašajte se odgovorno prema finansijama.

DJEVICA: Tokom jeseni možete imati uspeh i zaraditi više novca nego što želite. Sredinom jeseni osetićete nalet energije, zahvaljujući kojoj ćete sami rešiti svoje probleme i pomoći bližnjima.

U novembru, nakon što završite važne stvari, konačno možete da se opustite sa svojom porodicom.

VAGA: Mogući su problemi sa finansijama tokom jeseni. Neki prilivi novca na koje ste računali mogu da presuše.

Ostanite mirni, stabilizujte troškove, pažljivije planirajte budžet. Ne očajavajte, u novembru će sve doći na svoje i tada možete ostvariti poslovne i finansijske ciljeve.

ŠKORPIJA: Očekuje vas potpuno miran period, ali trebate se potruditi i raditi na sebi kako biste sačuvali blagostanje.

Slušajte svoju intuiciju i dosledno krenite ka svojim ciljevima. Uživajte u bojama, jesenjim tonovima, unesite ih u svoj pristor, garderober – ovo vas može motivisati da rastete i napredujete.

STRIJELAC: Ove jeseni možete sebi priuštiti prijatnu kupovinu i zabavu. Trošenje novca na ono što volite omogućiće vam da budete ispunjeni pozitivnom energijom i nastavite da kreirate uspeh.

Oktobar će biti dobar period za realizaciju novih projekata, oni će se pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju.

JARAC: Jesen će za vas biti mirna i stabilna u novčanom smislu. Ne očekuju se veće kupovine, ali prijatna kupovina neće naneti veliku štetu vašem novčaniku.

Bićete dovoljno energični da realizujete nove projekte i ostvarite dobar profit. U novembru će vam prijati odmor sa porodicom.

VODOLIJA: Tokom jesesni postoji niz finansijskih nesupeha. Posmatrajte svoj plan i prilagodite se svemu što se dešava.

Neke promene mogu biti i povoljne po vas. Ako dođe do finansijskog disbalansa, porodica i prijatelji mogu pomoći da prebrodite ove teškoće.

RIBE: Jesen vas motiviše da se fokusirate na karijeru. Sada nije najbolje vreme za promene i ishitrene odluke. Zatražite savet od nekoga kome verujete.

Pažljivo donosite odluke i napravite listu za i protiv. Kad aimate dobar plan, manji je rizik da će biti dugova i finansijskih teškoća.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!