NOVČANI HOROSKOP DO 24. JULA: Strijelca promišljeni koraci vode do USPJEHA; Vaga da smanji troškove…

Sedmica pred nama biće veoma povoljna za mnoge znakove.

Već u ponedeljak, 18. jula, Venera će preći u znak Raka, a u utorak Merkur ulazi u Lava, koji je odgovoran za našu inteligenciju i motivaciju. Sreda donosi pozitivne ishode zbog suprotnosti između Sunca i Plutona. Pokažite inicijativu, to može da bude vaš najbolji prijatelj u procesu postizanja ciljeva.

Evo šta sedmični horoskop do 24. jula donosi vašem znaku na polju finansija:

OVAN: Oslobodite se navika koje vas sprečavaju da se obogatite. Ovo će generalno biti dobra i produktivna sedmica za vas. Ideje i planovi na kojima radite u poslednje vreme dobiće svoj finalni oblik. Astrolozi savetuju da najvažnije stvari uradite početkom sedmice, a kupovinu ostavite za kraj.

BIK: Što pre shvatite kako treba da poboljšate svoju situaciju, pre ćete videti nove finansijske mogućnosti koje vam Univerzum šalje.

Iako tokom ove sedmice ne morate preterano da se ograničavate kada je kupovina u pitanju, ne treba zaboraviti na pažljiv odnos prema novcu. Napravite dobar plan tako da vam ostane sredstava za lično zadoovljstvo.

BLIZANCI: Uz pozitivne tranzite Venere i Merkura, započećete novu etapu u svom finansijskom životu. Astrolozi savetuju da nikome ne zavidite, da ne gledate koliko drugi zarađuju i da se ne zadužujete. Velike su šanse da ove sedmice dobijete nove ideje i izvore prihoda.

RAK: Može doći do određenih finansijskih problema, ali tek na kraju sedmice. Finansijski tokovi u bliskoj budućnosti mogu postati mnogo moćniji zbog uticaja Merkura. Pojačajte svoju produktivnost, iskoristite svoje šanse!

Ipak, povedite računa o trošenju novca inače se sredstva mogu neočekivano izgubiti. U ovom periodu nije na odmet da žrtvujete lični komfor zarad višeg finansijskog cilja.

LAV: Položaj planeta imaće pozitivan uticaj na stvari vezane za novac, nekretnine i poslovnu komunikaciju, ali, da biste iskoristili svoje šanse, morate da se rešite svojih starih obaveza. Dobro bi bilo da vratite dugove ako imate i završite ranije započete projekte. Budite strpljivi i fokusirani!

DJEVICA: Vaši prihodi tokom ovog perioda zavisiće od toga koliko ste fleksibilni i harizmatični. Ako uspete da ostavite povoljan utisak, ili napravite kompromis, to će doneti materijalni dobitak.

Vaša karijera je ove sedmice pod pojačanom pažnjom planeta – ako tražite novi posao, promovišete projekte ili radite na nečem velikom, onda vas čeka veliki uspeh!

VAGA: Ponašanje planeta je obeleženo povećanom aktivnošću, stoga vam astrolozi savetuju da završite sve važne stvari kako biste mogli da započnete nove.

Obuzdajte rasipništvo, to će samo negativno da utiče na vaš budžet ove sedmice. Vodite računa da ne propustite šansu da upoznate jednu veoma uticajnu osobu koja vam mnogo može pomoći u karijeri.

ŠKORPIJA: Sredinom jula za vas se razvija povoljna finansijska situacija. Podrška će dolaziti sa Venere, koja će biti pojačana zahaljujući Raku u čijem je sazvežđu.

Planete će vam doneti mnogo dobrih mogućnosti za karijeru i novac. Ako planirate veće kupovine ili ulaganja početak sedmice je savršeno vreme za to.

STRIJELAC: Počevši već od ponedeljka, treba da glasno promovišete svoje ideje i da se ne plašite da radite više i marljivije. Promišljeni koraci sigurno će na kraju dati odličan rezultat o kome sanjate.

Čuvajte se energetskih vampira iz vašeg bliskog okruženja, oni vam u potpunosti mogu isisati pozitivnu energiju, neophodnu za rad i postizanje dobrih rezultata.

JARAC: Ove sedmice planete će vam pomoći da iza sebe ostavite neizvesnost i peh, da popravite svoju finansijsku situaciju. Moguće je da ćete u narednom periodu biti malo impulsivniji.

Pazite se nepotrebnih sukoba, naročito sa pretpostavljenima ili s klijentima. Ukoliko do njih dođe, to može vrlo negativno da utiče na vaše poslovanje, samim tim i na materijalno blagostanje.

VODOLIJA: Tokom ove sedmice obratite pažnju na svoje prednosti. Prelazak Venere u sazvežđe Raka i tranzit Merkura otvoriće novo finansijsko poglavlje u vašem životu.

Astrolozi vam savetuju da odmah krenete u akciju, bez mnogo okolišanja. Čekaju vas velike promene u finansijama i karijeri – zgrabite svoje šanse odmah!

RIBE: Sada možete da započnete složene projekte, preuzmete odgovornost, promenite poziciju, trošite novac na ono što želite.. Tokom ove sedmice biće i mnogo prepreka – ali Ribe će se nositi sa njima.

Astrolozi vam savetuju da unapred razvijete rezervni plan u slučaju da glavni ne uspe. Ovo je sjajan period za poslovna putovanja i ostvarivanje novih kontakata.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!