NOVČANI HOROSKOP DO 18. SEPTEMBRA: “Lav ima šansu da osigura svoju BUDUĆNOST; Jarca čekaju IZNENAĐENJA”…

Saznajte šta sedmični novčani horoskop do 18. septembra 2022. godine donosi vašem znaku:

OVAN: Ča vas veoma uspešna i obećavajuća sedmica. Klonite se negativnih i toksičnih ljudi, zbog njih možete izgubiti samopouzdanje i optimizam, ali i novac. Dobro j je vreme za kupovinu nekretnina, vrlo brzo će vam se isplatiti ono što ste uložili.

BIK: Vaša mogućnosti biće obećavajuće, a ideje isplative, posebno ako znate kako da ostvarite svoj potencijal. Možete da računate na pozitvinu energiju, ali tek krajem sedmice. S njom dolazi i kreativni napredak.

Iako je uticaj retro Merkura jak, bolje je da u narednom periodu ne pozajmljujete novac. Novac voli samopouzdane ljude, stoga poradite na svom samopoštovanju.

BLIZANCI: Tokom ove sedmice, astrolozi vam savetuju da budete obazrvi kada su u pitanju nove ponude za posao.

Kritički pogled na stvari pomoći će vam da svaku situaciju sagledate iz više uglova i da smanjite rizik da budete prevareni. Druga polovina sedmice biće povoljna za investicije.

RAK: Ove sedmice ne pokušavajte da ispunite očekivanja i zahteve drugih, čak iako mislite da će vam to doneti uspeh.

Naprotiv, važno je biti svoj i držati se svog cilja. Ne plašite se da tražite ono što vam pripada. Tokom ove sedmice, imaćete prilike da uložite novac na pravi način, iskoritite šanse.

LAV: Najpovoljniji dani u sedmici biće petak i nedelja. Imaćete pravu šansu da povećate prihode, ali i da popravite odnose sa saradnicima. U periodu od 12. do 18. septembra moći ćete da formiraju odličnu rezervu za budućnost, pronađete rešenje za svoje finansijske dileme.

Pokušajte da sledite zakone prosperiteta i da radite ono što želite. Novac voli one koji su srećni i koji tačno znaju gde idu.

DJEVICA: Čeka vas obećavajuća sedmica u svakom pogledu, ali treba biti oprezan sa troškovima i s novcem generalno. Što se više koncentrišete na uspeh, brže ćete doći do njega.

Ovo vreme će biti pod uticajem retrogradnog Merkura, ali će njegov uticaj u petak izbledeti. Da biste naučili da se oduprete nevoljama, trebate pronaći snagu u sebi.

VAGA: Oni koji veruju u sebe i svoje veštine moći će značajno da povećaju prihode. Astrolozi savetuju da ne donosite ishitrene odluke vezane za posao i novac. Tokom ove sedmice, velike investicije i novi projekti nisu poželjni jer neće imati mnogo izgleda da uspeju.

ŠKORPIJA: Astrolozi vam savetuju da tokom ove sedmice završite ono što ste ranije započeli. Jer da biste mogli da započnete nešto novo, trebate prvo da se rešite starih dugova. Samopouzdanje će vam pomoći da ispunite svoje želje i snove.

Dajte sve od sebe da novcem upravljate što je moguće pažljivije, posebno ako se ne radi o vašim, već o tuđim sredstvima. Aspekti planeta u petak i nedelju pomoći će vam da povećate prihode.

STRIJELAC: Ove sedmice imate jedinstvenu priliku da povećate prihode samo ako prestanete da mislite o tome šta će se dogodili ako ne uspete. Planete su na vašoj strani, ali još uvek nije vreme za preuzimanja inicijative u finansijskoj i poslovnoj sferi.

JARAC: Ako vam je potrebna pozajmica, neka to budu mali iznosi, kako biste ih kasnije vratili. Za vikend vas očekuju bonusi iznenađenja.

Možete da očekujete maksimum ako tokom radne sedmice budete produktivni I efikasni, bez gubljenja vremena za žaljenje.

VODOLIJA: Ove sedmice možete koristiti svoj šarm, harizmu i sposobnost razumevanja ljudi kako biste razvijali svoj posao ili sklapali nova poslovna poznanstva.

Najvažnije je da se oslobodite zavisti, jer ona ubija sreću. Čuvajte se iskušenja, narolito kada je trošenje u pitanju. Pokažite snagu svog karaktera.

RIBE: Tokom perioda retrogradnog Merkura, budite vredni, uspeh neće doći sam od sebe. Umesto da se upravljate emocijama, dajte prednost logici i disciplini.

U ključnom trenutku, ovi kvaliteti će vam pomoći da ne propuste prilike i ne dozvolite konkurentima da vas poraze. Da bi prihodi premašili rashode, važno je da napravite dobar plan trošenja novca i da se oslobodite štetnih uverenja.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!