NOVČANI HOROSKOP DO 12. JUNA 2022. GODINE: Djevice privlače USPJEH; Bliznaci, čuvajte se lažnih OBEĆANJA…

Saznajte šta sedmični novčani horoskop do 12. juna 2022. godine predviđa vašem znaku!

OVAN: Planete i zvezde favorizuju uranjanje u temu novca i posla. Ako Ovan želi da poveća prihode, ovo je najpovoljniji period za akciju. Ono čega svakako treba da budete oprezni ove sedmice su i pokušaji da zaobiđete svoje snove.

Novčano najuspešniji dani za Ovna su 6. i 9. jun. Potpuna posvećenost i naporan rad će dovesti do uspeha – ali će ga ipak morati zaraditi.

BIK: Krajem sedmice, zbog negativnog aspekta Venere i Urana, Biku će biti potreban oprez u poslovanju, kupovini i odlukama. Pažnja će biti važna prilikom obrade dolaznih informacija. Postoje rizici da budete poraženi nailazeći na negativnost drugih.

Važno je da se oporavite nakon neprijatne komunikacije. Od 6. do 12. juna bolje je raditi sami, bez kontakta sa onima koji nerviraju Bikove. Poslovna i lična putovanja, kao i umerena kupovina biće korisni.

BLIZANCI: Početak letnje sezone padaće u periodu aktivnosti glavnih finansijskih planeta. Biće to veoma pozitivna nedelja za posao, kupovinu, donošenje odluka.

Glavni zadatak za sadašnji period je manje pričati, a više raditi. Blizanci treba da budu odgovorniji, tačniji i da nikome ne daju lažne nade, prazna obećanja.

RAK: Rakove beskrajni tok stvari može uznemiriti i uzrokovati da izgore. Planete će pomoći predstavnicima ovog znaka da ubrzaju proces rešavanja problema, međutim, treba biti oprezan sa ambicijama, jer je Saturn krenuo retrogradno neposredno pred početak ove sedmice.

Važno je slušati samo svoje iskustvo. Ne dozvoliti okruženju da nekako utiču na odluku u oblasti finansija i posla.

LAV: Planete, a posebno retro-Saturn, mogu naterati Lava na nepromišljene akcije. Ako je moguće, najbolje je da se pozabavite dugovima i zadacima koje je odavno potrebno završiti. Lavovi će morati više da rade, ali prihodi mogu ostati isti.

Odgovoran pristup u monetarnoj sferi dovešće do ozbiljnih promena, ali do sada su svi ovi procesi u povoju. Da biste povećali šanse za uspeh, bolje je težiti sticanju novog iskustva ili znanja. To će uroditi plodom u budućnosti – i to vrlo brzo.

DJEVICA: Device će više puta imati sreće na poslu, u poslu, prilikom kupovine i finansijskih transakcija. Takođe, planete će pomoći Devicama da otkriju svoje skrivene mogućnosti. Ljudi ovog znaka će imati sve šanse da uspeju, uprkos činjenici da će entuzijazam malo pasti.

Događaji ovih sedam dana ne doprinose postizanju glavnih poslovnih ciljeva, pa vam astrolozi savetuju da se jednostavno fokusirate na postizanje običnih ciljeva.

Odlučnost i naporan rad su glavni recept za uspeh koji će vam pomoći da privučete novac i postanete uspešniji u očima kolega, partnera, nadređenih, ali što je najvažnije, u sopstvenim.

VAGA: Vaga što ređe na poslu i u poslu treba da komunicira sa konfliktnim i grubim znacima zodijaka. Planete, a posebno Merkur, predstavljaće nove mogućnosti koje će se realizovati u budućnosti.

Glavni pomoćnik Vage biće šesto čulo. Od 6. do 12. juna važno je verovati unutrašnjem glasu i obratiti pažnju na bilo kakve sitnice, znakove sudbine. Možda će ove nedelje Vaga moći značajno da poveća priliv sredstava.

ŠKORPIJA: Ovo je savršeno vreme da pokušate da se rešite navika koje vode do finansijskih gubitaka. Vreme je da promenite način razmišljanja i način života koji vas je sve vreme sputavao od finansijskog prosperiteta.

Ovo može izazvati pojavu niza sreće, početak brzog povećanja prihoda. Merkur i Venera su na našoj strani, a Škorpiji je potrebna moć ovih planeta. Energetska podrška je sada u svom najboljem izdanju, pa čak i ako Škorpije sumnjaju u sebe, ni u kom slučaju ne treba odustati od opuštanja.

STRIJELAC: Astrolozi preporučuju usporavanje i prelazak na rutinske poslove ako se sve ne odvija po planu u radu i finansijskom sektoru u celini. Strelčevima ne treba dozvoliti da ih drugi kontrolišu. Astrolozi preporučuju da ovih 7 dana posvetite razmatranju svojih ciljeva i vrednosti.

JARAC: Jarčevi ne mogu da menjaju prioritete. Moramo da se krećemo u istom pravcu kao i ranije. Možete planirati kupovinu i odmor, rešavati finansijske probleme i jačati svoju poziciju na poslu. 11. jun je nepovoljan dan zbog jakog negativnog aspekta Urana i Venere.

Početkom sedmice Jarčevi mogu dobiti ponudu koja na prvi pogled deluje besmisleno. Neophodno je sve odmeriti kako treba, jer će to dugoročno doneti uspeh.

VODOLIJA: Za predstavnike Vodolije, tranziti planeta mnogo svetlih i pozitivnih događaja. Kao jedan od najoptimističnijih znakova zodijaka, Vodolije su uvek spremne da reše probleme – oni će moći brzo da reše sve nevolje.

Ova sedmica će biti idealan period da se utre put ka uspehu i bogatstvu, tako da ima smisla biti hrabar u poslu. Astrolozi preporučuju da prvu polovinu radne nedelje provedete sa maksimalnom koristi za svoju karijeru. Važno je biti zauzet i raditi većinu vremena.

RIBE: Ribe su sada odlično vreme za rad i pokušaj zarade, ali uz intenzivan rad i poslovanje mogu se pojaviti umor, loše raspoloženje i stres. Afirmacije protiv anksioznosti i stresa pomoći će da se vrati samopouzdanje i optimizam.

Ribe bi trebalo da budu malo opreznije, jer svaki propušteni detalj može dovesti do finansijskih gubitaka. Novac će ići u vaše ruke ako niste lenji i imate vremena da iskoristite sve šanse koje se pojave na putu u sopstvenim interesima.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!