NOVČANI HOROSKOP DO 07. AUGUSTA: “Ovan da izbjegava RIZIK; Jarac dobija UNAPREĐENJE”…

Najbitniji dan u prvoj sedmici avgusta biće ponedeljak, ali i druga polovina sedmice zahteva oprez jer će od četvrtka Merkur biti u jakoj poziciji u Devici.

Takođe, uporedo smo pod uticajem retrogradnog Urana. Evo šta sedmični novčani horoskop od 1. do 7. avgusta donosi vašem znaku:

OVAN; Pozitivan uticaj Merkura obezbediće priliv energije, nove poslovne aktivnosti i dodatnu motivaciju, pa astrolozi savetuju da to dobro iskoristite za postizanje svojih ciljeva.

Početak sedmice nije dobar za započinjanje novih stvari niti za velike kupovine. Budite oprezni, zvezde nisu na vašoj strani kada je u pitanju rizik.

BIK: Da biste povećali prihod, pokušajte da investirate u hartije od vrednosti ili akcije.

Astrolozi vam savetuju da se sve hitne poslove uradite odmah na početku sedmice, jer će njen kraj biti pun događaja pa vam ne ostane vremena niti energije za sve važne stvari. Nemojte ulaziti u dugove – odlagati planove nti trošiti van budžeta.

BLIZANCI: Najopasniji dan za finansijski sektor je upravo 1. avgust, pošto će u ovo vreme Mars biti u konjunkciji sa Uranom.

Početkom sedmice, zbog retrogradnog Jupitera, moguće su i svađe sa kolegama. Krajem sedmice možete da očekujete značajne pomake na profesionalnom planu i nove poslovne ponude. Ovo je vreme kada vi nastupate!

RAK: Tokom ove sedmiceradite na premeni svojih planova umesto da se brinete za konkurenciju. To će vam pomoći da izbegnete finansijske nevolje.

Sedmica će biti izazovna – nemojte se zaduživati već dobro isplanirajte trošenje novca jer se skoriji priliv ne očekuje. Ako treba da donesete odluku, zanemarite inuticiju, neće vas dobro služiti!

LAV: Pratite tragove Univerzuma, kako ne biste propustili obećavajuće prilike koje će se pojaviti. Do četvrtka pokušajte da vratite dugovanja, ispunite sve svoje finansijske obaveze i po potrebi završite ranije započete poslove.

Negativan aspekt Marsa i Urana u ponedeljak može vam doneti strahove i sumnje koji će vas sprečiti da povećat svoje prihode i pokažete svoj stopostotni potencijal.

DJEVICA: Šesto čulo pomoći će vam da održite materijalnu stabilnost tokom ovde sedmice. Ipak, moraćete malo da se pomučite i uložite vreme i trud.

Krajem sedmice čekaju vas prijatna iznenađenja. Moći ćete da kupujete, unvestirate, menjate valute. Pratite berze, imaćete dobre šanse. Zvezde su na vašoj strani.

VAGA: Ako želite da se obogatite ili povećate prihod, moraće da učinite nešto dobro za ljude oko sebe. Univerzum očekuje da pokažete dobrotu.

Glavni zadatak biće vam rešavanje problema. Tokom retrogradnog Jupitera možte da očekujete manje energije i vitalnosti, što će se odraziti i na vašu produktivnost, samim tim i na priliv novca.

ŠKORPIJA: Finansijska sfera života biće u fokusu ove sedmice. Odbijte sve sumnjive ponude, velike kupovine i zaduživanje. Nije dobro vreme za to.

Fokusirajte se samo na posao. Učinite sve da kontrolišete negativne emocije jer vas one mogu dovesti do novčanih problema, posebno ako radite s klijentima.

STRIJELAC: Merkur će u četvrtak preći u znak Device, što će vam vratiti motivaciju i samopouzdanje. Vaš život se u narednom periodu menja, pre svega u finansijskom sektoru.

Ne treba očekivati brze rezultate, ali će vam proces rada biti prijatan i možete očekivati povećanje prihoda. Snažna pozicija Merkura dobro će uticati na vašu produktivnost i pružiće vam nove mogućnosti.

JARAC: Velike su šanse da napredujete na korporativnoj lestvici, kao i da pronađete nove izvore prihode.

Da biste u potpunosti iskoristili obećavajuće prilike, astrolozi vam preporučuju da ne dozvolite da problemi u drugim oblastima života utiču na posao. Tokom ove godine možete da planirate velike kupovine, nove projekte i važne sastanke.

VODOLIJA: Postoji velika šansa da ispravnim odlukama koje ćete doneti povećate svoj prihod. Ipak, početkom sedmice očekuju vas poteškoće sa finansijama. Položaj Merkura vam donosi dobre šanse, možete slobodno da trošite.

Astrolozi vam savetuju da radite na svom samopouzdanju i da pokažete inicijativu. Ovo će biti odličan trenutak da razgovarate o pitanjima koja vas brinu sa svojim nadređenima i da napravite procenu troškova za mesec koji sledi.

RIBE: Budite pažljiviji prilikom potpisivanja dokumenata kako ne biste napravili grešku i pokažite inicijativu za nove stvari. Početkom sedmice možda ćete biti previše razdražljivi, a možda čak i lenji.

Zbog toga posao može da ispašta. Izbegavajte neplanirane kupovine i neopravdane rizike. Položaj planeta nije dobar za igranje na kartu sreće.

Sensa

error: Sadržaj je zaštićen !!