“NOVČANE prevare i slomljeno SRCE” – Horoskopska znakovi kojima će februar “biti paklen”…

Nakon što smo nekako preživeli januar, na vrata je pokucao februar – mesec zaljubljenih.

I dok to na prvu deluje odlično, zvezde i astrolozi upozoravaju da će veljača februar 2023. biti za 3 horoskopska znaka jako turbulentan i ispunjen izazovima na svakom koraku. Jeste li među tim nesrećnicima kojima će sam početak godine biti tako izazovan, saznajte u nastavku.

STRIJELAC: Strelčevi će ovog meseca biti napeti i nervozni. Često će biti na ivici nerava pa će biti samo pitanje trenutka kad će se s nekim posvađati. Trebalo bi da paze da u ljutnji ne kažu stvari zbog kojih će kasnije zažaliti.

Finansijska situacija biće promjenljiva, a krajem meseca na videlo će isplivati ljubavni ili porodični problemi kojima će se morati ozbiljno da pozabave.

RAK: Rakovi će biti opterećeni obavezama sa svih strana. Energija im neće biti na uobičajenom nivou pa će se teško nositi sa zaduženjima, a probleme će im stvarati i loša koncentracija.

Treba da se paze grešaka i loših poslovnih i finansijskih procena, a u intimnom životu trzavica. Krajem meseca osetiće olakšanje, a posebno na ljubavnom planu.

LAV: Lavovima će februar biti naporan zbog porasta obaveza. Osećaće da ne mogu da predahnu jer čim dovrše jedan zadatak, doći će novi.

Užurban ritam prilično će ih iscrpeti, a najnapornije će im biti u danima nakon 20. u mesecu. Ljubavni život parova biće pun napetosti dok bi samci mogli da pate za nekim ko ih ne može usrećiti, prensoi krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!