NOVA ljubav, prinova ili RAZVOD: “Tri znaka horoskopa čeka emotivno eksplozivna JESEN”…

Kako uobičajeno jesen povezujemo s novim počecima, tako će se i ove godine ta tematika preliti i na razne aspekte života, a ne samo na ponovno kretanje na posao – u školu i slično.

Naime, uticaj planeta će ove jeseni biti takav da ćemo svi kolektivno biti pod pojačanim emotivnim stresom.

Jako izražen uticaj Venere i njen direktan hod uticaće na ljude na način da će biti skloni flertu, preispitivanju svojih veza, ali i stupanju u nove ljubavne “odnose”.

Moglo bi to da znači nagle razvode, ali i venčanja bez duge veridbe, iznenadna začeća i nove životne početke. U nastavku saznajte koja će to tri horoskopska znaka biti posebno na udaru Amorovih strelica sledećih nekoliko meseci.

ŠKORPIJA: Poznate i kao najosvetoljubiviji i najstrastveniji znak horoskopa, Škorpije ove jeseni mogu očekivati da će biti u svom elementu.

Naime, uvek raspoloženi za “odnos”, avanture i nove ljubavne poduhvate, Škorpije će sledećih mjeseci imati niz prilika da se potpuno “raskalaše” i uživaju u svim čarima erotikom nabijene jeseni.

Zavodiće i na poslu i u izlascima, a ako nisu solo već u vezi, njihov bi “odnos” mogao da procveta – a oni obnove strasti.

Takođe, ne treba isključiti ni mogućnost neplaniranih trudnoća, nagle veridbe i venčanja, jer će se horoskopske Škorpije ove jeseni osećati posebno podstaknute da uživaju u ljubavnom zanosu.

BLIZANCI: Najveći prevrtljivci horoskopa, horoskopski Blizanci, ove jeseni bi mogli da preispituju svoje ljubavne “odnose”.

Ukoliko su u vezi, osećaće potrebu da se oslobode svih spona i stega i krenu u nove početke, ali će se istovremeno i nećkati i odugovlačiti s odlukom.

Blizanci kao da će potpisati pod uticaj znaka Vaga, pa će želeti da svima udovolje, ali neće znati kako.

Zbog toga bi moglo da dođe do zastoja i trzavica u vezama, a ukoliko ova situacija potraje i Blizanci ne odluče šta žele i s kim – mogli bi da propuste priliku za otkrivanje ljubavi svog života.

OVAN: Vatreni znak Ovna ove jeseni biće ratoboran i strastven, tačno kakav standardno i jeste.

Ali, čini se da će pripadnici ovog znaka imati problema s obuzdavanjem agresije i ljubomore u vezama, osećaće se preterano iziritirano i neće biti tolerantni, pa bi kod njih moglo doći do razvoda i naglih prekida veza.

Ovnovi sledećih par meseci zato treba da paze na to šta govore i ne prenagljuju s odlukama, jer bi ih one mogle koštati prijateljstava i ljubavnih partnera. Važno je u ovom trenutku izbacivati stres na drugačiji način – a ne kroz svađe s bližnjima.

krstarica

error: Sadržaj je zaštićen !!