“NORMALNI HOROSKOP”: Za one koji misle da su svi oko njih potpuni “LUDI”…

OVAN: Pitate se da vam možda prijatelji nisu neprijatelji i da vam neprijatelji nisu možda prijateljski naklonjeni. Uspešni ste samo u očima bliskih osoba, i to samo dok ste u prostoriji. Iza leđa i u svoja četiri zida oni misle svašta nešto što ne misle u vašem prisustvu.

BIK: Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uhaKonačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha

Na vaše fantastične poslovne ideje svi klimaju glavom, verovatno zato što se boje da vam nešto prigovore, dok pri ruci nemaju Diazepam, lisice i korpu za usta. Osećate negativno zračenje u krugu svojih saradnika, ali pokušajte ostati pribrani i možda ćete dočekati još jedan dan odrešenih ruku.

BLIZANCI: Nema potrebe da kolege upućujete u bogat društveni život koji vodite sa svojom kolekcijom lutaka. Pustite da ih gricka crv sumnje, dok vi uživate u čajanci pred ogledalom javnog WC-a. Jedino ćete na taj način zadržati svu svoju unutrašnju decu i ostale prijatelje.

RAK: U stalnom ste raskoraku sa vašim doktorom, kada se radi o izboru sredstava za samokažnjavanje. On se trudi da vam pomogne, ali to radi samo iz želje da napreduje u službi. Voljena osoba sve češće menja raspoloženje i zaključava se u kupatilo, baš u trenucima vaše religiozno – se*sualne potentnosti.

LAV: Otvorite četvoro očiju na ulici. Češće se osvrćite, jer vas neko konstantno prati. Neko vam radi o glavi i pridobija sve više pristalica za svoj mali zli projekat osujećenja vašeg postojanja. Jedino voljenoj osobi možete verovati. Ubedite je da ide na sto koraka iza vas i snima situaciju.

DEVICA: Suviše dramatično doživljavate pokušaje okoline da vas razdvoji od partnera. Činjenica je da ga svi žele, ali ga jedino vi možete imati. Zajedno i na ovom i na onom svetu!

VAGA: Sastavite spisak svih zdravstvenih tegoba koje vas muče, ali nikako ne idite kod lekara. Ionako će vas samo proglasiti hipohondrom, ili nešto mnogo gore, a vi već negde u dubini duše znate da vaša bolest potiče od uroka. Vi najbolje znate šta je za vas dobro. Stupite na stazu izlečenja putem TV vračara, gatara i internet proroka.

ŠKORPIJA: Sve oko vas je crno beli svet, samo ne možete da se odlučite da li su ljudi oko vas zli ili dobri. To vam iscrpljuje kreativnu energiju i tera vas na samoispitivanje, koje u glavnom završava samooptuživanjem i izolacijom. Ponekad, kada ste baš dobre volje, pribegavate i kažnjavanju voljenih osoba, za njihovo dobro.

STRELAC: Poslovni partneri koriste svaku priliku da vas ocrne pred kolektivom. U buduće ćete morati da budete pažljiviji prilikom odabira partnera i analize karakternih osobina potencijalnih klijenata i saradnika. Ne sme nikada da vam teško pada danonoćno uhođenje, snimanje i uredno klasifikovanje.

JARAC: Sve češće upadate u ljubavnu euforiju, pa vaš partner više nikuda ne ide bez marame i cvikera za sunce, što podstiče sumnju okoline. Kad tad ćete morati skupiti muda i suočiti se sa optužbama. Dozvolite sebi malu dozu prepotencije, ispravite se, glavu gore i to će popraviti opšti utisak.

VODOLIJA: Crne misli okupiraju vaš um. Već nedelju dana je prošlo kako nema ni traga misteroznoj prilici koja vam je ukrala veš sa prozora.

Već panično zamišljate scenario u kome se pramen vaše kose i ostali lični predmeti koriste u kojekakvim ritualima. Da sve bude još gore, primetili ste nekakvu krpu kako visi sa grane drveta preko puta vašeg prozora. Sve je gotovo. Crno vam se piše.

RIBE: Nadahnuti ste i štancate umetnička dela kao konfete. Stalo vam je da ih svet otkrije i oda priznanje vašem talentu i geniju. Zatvaranje očiju i ravnodušnost pred lepotom vaše kreacije u stanju je da vas gurne u najveće ponore depresije i samodestrukcije.

Pa zaboga, svet neoplemenjen vašim prisustvom i stvaralaštvom bio bi jedno suvoparno, nemaštovito i učmalo mesto. Najmanje što može da učini za vas je odavanje počasti – nakon takve usluge koju vi činite njemu.

error: Sadržaj je zaštićen !!