“NJIMA STIŽE NOVAC” – OVA 3 horoskopska znaka će se “OBOGATITI” u martu…

U ovom će se mesecu odviti dva velika astrološka događaja – Saturn će da pređe iz Vodolije u Ribe, a Pluton će nakon 15 godina napustiti Jarca i ući u Vodoliju.

To će imati velik uticaj na sve znakove i u finansijskom smislu, pa saznajte da li ste među srećnicima koji bi mogli da se obogate sledeći meseca.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ovan: U martu ćete dobiti finansijsku podršku od bliskog prijatelja ili člana porodice. Mnogi će na račun zalaganja i dobrih rezultata na poslu dobiti povišicu ili nagradu, dok će neki preći na bolje plaćeno radno mesto.

Ovaj mesec bi takođe mogao da bude dobar za investicije, ali samo ako budete oprezni i proverite sve moguće rizike pre nego što donesete odluku.

Jarac: Sledeći mesec će biti odličan za vaše finansije. Verovatno ćete imati više novca nego što očekujete, što će vam omogućiti da si priuštite nešto što dugo priželjkujete. Mogli biste da dobijete ponudu za novi posao koji će biti odlično plaćen. Sjajno je vreme da podmirite dugove i započnete štednju.

Vodolija: Saturn će u martu napustiti vaš znak, a to vam donosi sjajne finansijske mogućnosti. Mogli biste da dobijete neočekivani bonus ili povećanje plate, a ovo je dobar mesec i za prodaju nekretnine.

Ako ste nedavno uložili novac, možda ćete primetiti da je zarada počela da vam raste. Iskoristite ovaj pozitivan period za unapređenje svojih finansijskih prilika.

Izvor: index.hr, prenosi: prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!