“NJIHOV brak će biti stavljen na ozbiljan TEST” – Ova tri znaka bi se mogla razvesti do kraja 2023. godine…

Kada je u pitanju ova godina, ona bi mogla biti posebno negativna na polju ljubavi za Vodoliju, Devicu i Strelca. Devica su veoma osetljive i njihove emocije će biti preopterećene od marta 2023. godine kada Saturn ulazi u znak Ribe i pravi opoziciju na njihovo polje braka.

Najvažnije je voditi računa o mogućim problemima iz prošlosti, posebno kada je u pitanju 2021 godina kada su se pojavili problemi u vezi ljubomore i posesivnosti u njihovom braku.

Ako budu dovoljno strpljivi, Device mogu da savladaju ovaj problem. Ali mnogi pripadnici ovog znaka biće veoma nervozni i napeti pa može doći do prekida odnosa a samim tim i da razvoda.

Što se tiče Vodolija, tokom leta Venera će biti u znaku Lava nekoliko meseci i praviće opoziciju na njihovo polje braka i bračne komunikacije.

Mogući su verbalni sukobi koji mogu krenuti i ranije. Tokom maja mnoge Vodolije osećaju pritisak od strane partnera i može doći do veoma dramatičnih sukoba pa i prekida odnos.

Važno je povesti računa o načinu komunikacije jer sve se negativno odražava na njihove porodice. Strelčevi su pod jako negativnim uticajem Marsa u Blizancima.

Taj negativni aspekt traje od oktobra 2022 godine i oseća se do kraja proleća 2023 godine. U tom periodu mnogi Strelčevi imaju potrebu da prekinu komunikaciju sa partnerom jer se osećaju zapostavljeno i neprihvaćano.

Piše: Naj Žena, prenosi: krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!