NJIH muškarci nikad ne ZABORAVLJAJU: “Pripadnice ova 3 horoskopska znaka su fatalne ZAVODNICE”…

To su žene koje očaraju muškarca zauvek, pa ih oni ne mogu zaboraviti ni godinama nakon što je njihova veza okončana – takve žene su fatalne!

Prema astrolozima, postoje žene koje su pogubne za muškarce – mogu da očaraju skoro svakoga i muškarci ne mogu da ih zaborave. Ko su ove tri fatalne žene?

ŠKORPIJA: Ona je žena koju muškarci nikada neće zaboraviti zbog njenih strastvenih nestašluka i dramatičnog nastupa. Žena Škorpija će sama osvojiti muškarca, neće čekati da on osvoji nju, jer joj to nije dovoljno interesantno.

Od muškarca očekuje da je prati i animira, uvek i svuda. Obožava igre u krevetu. Kada muškarac shvati da pored sebe ima ovakvu magičnu ljubavnicu, biće prezadovoljan i uvek će tražiti repete.

OVAN: Žena ovan uvek uzima ono što joj pripada, i skoro nikada ne kaže “ne” kada je “odnos” u pitanju. Kada uđe u sobu, muškarci je definitivno primete odmah. Njena ljubavna energija i strast koje je uvek prate, čine je veoma privlačnom.

Ovo je žena koja nikada ne krije svoja osećanja. Uvek je spremna na nestašluke u krevetu, gde ume da se potpuno prepusti i proba nešto pikantno. To muškarcima ostane u sećanju, pa uvek žele da joj se vrate. Sa njom nikada nije dosadno.

VAGA: Očaravaju svojom gracioznošću. Ako ste se zaljubili u Vagu, očekujte mnogo šarma, ona svojom elegancijom može privući pažnju svakog muškarca.

Pre ili kasnije, muškarac postane veoma slab na njene čari i pomalo zavisi od njenih želja. Ona nije tigrica u krevetu, ali je toliko nevina i šarmantna da muškarac pored nje i ne primeti da je ljubavni “odnos” brzo završio.

magazin.novosti.

error: Sadržaj je zaštićen !!