NJEŽAN, GRUB ILI NESPRETAN – Otkrijte kakav je vaš partner na osnovu toga kako se “LJUBI”…

“Ljubljenje” je čin koji bi trebalo da predstavlja uživanje – on budi “strast”, želju da se ode korak dalje. Na osnovu toga kako se vaš partner “ljubi” možete otkriti mnogo toga o njegovoj ličnosti.

LEVO – DESNO: Dr. Džulijan Grinwud sproveo je istraživanje pokušavajući da otkrije nešto o osobama koje tokom “ljubljenja” drže glavu okrenutu u stranu.

Čak 80 posto muškaraca i žena glavu naginje na desno. Istraživanje je pokazalo da su te osobe emotivnije u pokazivanju uzbuđenja nego ostalih 20 posto koji naginju glavu u levo dok se “ljube”.

TANGO JEZIKOM: Ako on ima više samopouzdanja i drskosti, verovatno će prvi započeti igru jezikom. Ukoliko je prenametljiv, on možda ipak nije za vas. Ako pak vi želite da pokažete svoju zabavnu, neustrašivu i samosvesnu stranu, preuzmite vodstvo i sami započnite “poljubac”.

NEŽNO: Ako se dečko “ljubi” nežno, to je možda uvod u to kako će se ponašati prema vama i u ostalim aspektima veze. Ipak, budite oprezni, ovo ne treba da bude jedina stvar na osnovu koje ćete proceniti kakav je kao emotivni partner.

Stručnjaci upozoravaju da se ne zanosite idejama o idiličnoj zajedničkoj budućnosti ako vas “ljubi” nežno – a s druge strane udara nogom vašeg psa.

OČI ŠIROM OTVORENE ILI ZATVORENE: Nekim ljudima je držanje očiju otvorenim tokom “ljubljenja” preintimno.

Ako partneri gledaju jedno drugo “ljubeći” se, to pokazuje veliku uzbuđenost i govori koliko ste intenzivno strastveni i spremni za avanturu. Oni koji se “ljube” zatvorenih očiju, verovatno su tradicionalniji i više se drže moralnih pravila.

VRUĆE I SNAŽNO: Onaj koji “ljubi” uz puno dodira i uzdaha nije nužno na audiciji za pornofilm. To je dečko koji uvek dobije ono što želi.

On je istinski “uzbuđen”, ali ako disanje i pipkanje eskaliraju, to možda pokazuje da je u žurbi i da su ga preplavila osećanja. Smirite stvari – odmaknite se i onda opet krenite.

Kako poljupcima ubiti st*ast: “Ljubljenje” isključivo jezikom. To je strateški “poljubac” koji podseća na očaj i može pokazivati da je on prebahat – da voli da naređuje i da je predemonstrativan.

Vešmašina (treba li detaljniji opis) vas vodi u neprijatno preopterećenje poljupcem. On se trudi da pokaže svoje veštine, ali jednostavno ne zna koji potez bi izveo prvi.

Poljupcu u stilu zlatne ribice nedostaju emocije. Taj dečko je verovatno stidljiv i rezervisan. Ima nešto iskustva, ali se nada da ćete vi da preuzmete vođstvo i da ćete mu pokazati šta vam se sviđa.

Izjedač je “ag*esivan poljubac” koji se graniči sa sadomazohizmom i daje naznake da vas vidi kao nešto malo više od svog poseda.

Piše: Cosmopolitan.hr, prenosi: Prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!