NJEGOV stil maženja vam može otkriti kakve emocije gaji PREMA VAMA…

Čak i ako zaista vole svoju partnerku – oni će većinom ostati “škrti na rečima”.

Žene su te koje dominiraju sektorom izražavanja emocija na sve moguće načine. Međutim, nisu reči jedine koje vam mogu reći šta vaš muškarac oseća prema vama. Tu su i dela koja govore više od hiljadu reči.

Način na koji se vaš muškarac ponaša prema vama je prvi i najvažniji pokazatelj njegovih osećanja. Važan je trud koji ulaže u vaš odnos.

Ali, postoje i neki vrlo slatki pokazatelji kao što je njegov način maženja sa vama, koji će vam umesto njega otkriti sve što želite da znate. Zavirite u našu galeriju i saznajte na osnovu njegovog stila maženja šta oseća prema vama.

ZAPLETENI HAOS: Muškarac koji preferira ovaj stil maženja zapravo ne zna tačno šta želi, ali zna da želi vas. Iz ovog razloga njegov stil maženja deluje kao pravi haos.

On će vas želeti blizu sebe, ali ne i previše blizu. S vremena na vreme će isprobavati različite položaje za maženje dok ne pronađe onaj koji vam oboma najviše odgovara.

Ako je po prirodi neodlučan kao što je u pogledu maženja, šanse su da će proći neko vreme pre nego što vam otkrije svoja prava osećanja.

LICEM U LICE: Ovaj muškarac ne samo da je zaljubljen u vas, već se oseća i kao najsrećniji čovek na svetu jer može da podeli dati trenutak sa vama.

Ako on voli da gleda vaš izraz lica dok vas nežno miluje, to znači da želi da uživa u vašem osmehu, jer za njega od toga nema lepšeg prizora.

Najvažnije od svega je zapravo to da kada su muškarac i žena okrenuti jedno drugom licem u lice, to ukazuje na iskreno poverenje među njima.

VAŠA GLAVA NASLONJENA NA NJEGOVE GRUDI: Ovim potezom on vas metaforički i doslovno drži blizu svog srca. On želi da se osećate bezbedno kraj njega i ima podsvesnu želju da vas zaštiti od svega lošeg na ovom svetu.

Ovakav muškarac će biti neko ko nikad neće ženi dozvoliti da nosi pretešku torbu i ko će se uvek sam pobrinuti za sve popravke po kući. Njegov zaštitnički instinkt osetićete na svakom koraku, što je zaista ohrabrujuće.

ON SE NASLANJA NA VAS: U najvećem broju slučajeva on će svoju glavu nasloniti na vaše grudi, rame ili je spustiti na vaše krilo da ga nežno milujete po kosi.

Ako je ono njegov omiljeni položaj za maženje to je znak da vam poručuje da ste mu potrebni. On je muškarac koji kraj sebe želi snažnu i nezavisnu ženu na koju se može osloniti i u koju može da ima bezuslovno poverenje.

ZAGRLJAJ SA JEDNOM RUKOM: Ovakav način grljenja može biti problematičan za tumačenje. On je taj koji ne voli preterano maženje, ali daje svoj doprinos svrsi. Dva su moguća scenarija.

Prvi bi bio da je prepoznao da vi volite da se mazite i da se trudi da vam udovolji iako to nije nešto u čemu preterano uživa – a drugi da mu se i ne dopadate baš toliko da bi se više od ovog trudio oko vas.

Piše: zenskimagazin.rs, prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!