NISTE sigurni da li on želi vezu ili “AVANTURU” – Obratite pažnju na OVIH 5 stvari koje će jasno odati njegove NAMJERE…

Nakon što započnu vezu, parovi nekada, ipak, ne žele iste stvari. Međutim – ne govore o tome uvek otvoreno – pogotovo kada žele da zadrže onu drugu osobu pored sebe.

Srećom, na osnovu ponašanja i postupaka, u suštini, vrlo lako možete da zaključite kakve namere ta osoba ima. Potrebno je samo da obratite pažnju i lako ćete zaključiti da li ulažete u budućnost sa njim, ili samo gubite vreme.

Pre svega – ukoliko je muškarac ozbiljno zainteresovan za ozbiljnu vezu, želeće da upozna vaše prijatelje i porodicu – u suprotnom, sve to će izbegavati.

Zatim – pored toga što će vam, kao i većina muškaraca davati komplimente, takođe će zapamtiti i “sitnice” poput vaše omiljene boje, filma i naravno, toga kada vam je rođendan.

Ukoliko stalno kasni ili se čak ni ne pojavi na dogovorenom mestu, imate ozbiljan razlog da posumnjate u njegove namere. Isto važi i u slučaju da vas ne pozove ili ne odgovara na propuštene pozive i poruke. U tom slučaju – nemate više šta da tražite sa njim.

Takođe, ponašanje u društvu “odaje” da li je muškarac pravi za vas. Ukoliko ima običaj da vas ismejava ili omalovažava, ili mu nije bitno što vas dovodi u neprijatnu situaciju, trebalo bi da vam sve bude jasno kao dan.

Ono što je sigurno jeste da vam takva osoba u životu nije potrebna. Ovo važi i u slučaju da mu je tuđe mišljenje bitnije od vašeg.

Dakle – ako se pored njega ne osećate opušteno, ispunjeno, sigurno i pre svega srećno, vreme je da prekinete tu vezu. Nemojte gubiti vreme na nekoga ko vas ne zaslužuje, jer osim što je svet prepun muškaraca, takođe je i prepun muškaraca koji bi bili presrećni da vreme provode sa vama.

Piše: 24Sedam, prenosi: prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!